Scandal

4 Novembra, 2020 09:46

MRAČNE TAJNE iz detinjstva Miljane Kulić! Sve priznala: „Mama me je LEŠILA od batina i LOMILA mi laktove!”

Mina Vrbaški koja je ovonedeljni vođa u Beloj kući, uspela je da razbesni Miljanu Kulić svojom podelom budžeta i izazvala je da progovori o stvarima koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Dobijala je ozbiljne batine!

Naime, Miljana je u naletu besa iznela porodične probleme i razotkrila svoju majku Mariju koja ju je, po rečima mlađe Kulićke, lešila od batina.

– Ona mi je dala najmanji i rekla mi je da sekiram majku i da ću živu da je pojedem, ne znam zašto tako misli. Ja svoju majku čuvam i volim najviše na svetu, iako je ona bila ta koja je mene maltretirala uvek. Kad se samo setim kako me je ubijala, vi to ne znate, zato je branite – urlala je Miljana.

– Ne sviđa mi se Miljanin pristup prema Mariji, ipak ju je ona rodila. da je najgora, majka joj je. Ja nikad ne bih mogla na majku svoju da dignem ruku, ona je to uradila i to pred kamerama! To je monstruozno! Marija treba nju da raspali, jer joj je dete, a ne dete nju! – rekla je Mina koja je u Nišlijki izazvala još veći bes.

Ne mogu da vodim dijalog sa uličarkom i pačavrom sa ulice! Ja svoju majku nikada nisam udarila! Mama je mene tukla kada sam bila mala, lešila me je kada nisam bila dobra, lomila mi je laktove kada sam iznervirala baku, a tata me je tad branio. Ja sa njom dolazim u sukob, jer ne podržava mene i Zolu. Ona bi mene i ovde ubijala od batina da nema kamera – izjavila je i šokirala sve zadrugare.

FOTO: IVAN VUČICEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ/ ATAIMAGES