Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal
Svet

May 16, 2024 22:08

By

Draganinom mužu nikad nije bilo teže, javno saopštio: Nedostaješ mi (foto)

Muž Dragane Mirković objavio tužne fotografije

Muž Dragane Mirković u poslednje vreme prolazi kroz veoma težak period.

Toni Bijelić je, kako se pisalo, pre nekoliko meseci promenio adresu stanovanja, te sada živi odvojen od još uvek zakonite supruge i dece.

Muž Dragane Mirković svet portal svet

ATA images

Pored razvoda koji mu je veoma teško pao, Toni je i pre toga imao veoma bolne životne momente. Prvo je 2021. godine ostao bez oca, a u decembru mesecu i bez majke.

Pročitajte Muž Dragane Mirković javno progovorio o pomirenju s njom

Koliko mu je teško i koliko mu nedostaju roditelji Toni pokazuje objavama koje im posvećuje na Instagramu. A, jednu takvu danas je objavio povodom rođendana svog oca.

– Srećan rođendan, tata! Nedostaješ mi – napisao je Toni uz emotikon srca.

Muž Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

Ono što je primetno je da na fotografiji iz mlađih dana Tonijev otac, koji je takođe bio veoma uspešan biznismen, izgleda identično kao sin sada.

Muž Dragane Mirković označio krivce za razvod

Posle priča da je Dragana ostavila Tonija jer joj je godinama bio neveran, Bijelić se oglasio i demantovao ove priče i označio one koji su krivci za njegov i pevačicin razvod.

– Nisam varao Draganu. To su izmišljotine. Ne dam da mi gej lobi upravlja kućom. Velika je laž da sam varao Draganu. To je izmišljotina. Nemam ništa protiv gej populacije, samo neću da dozvolim da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom. Sve što se priča i piše o prevarama i raznim scenarijima je čista la – izjavio je Toni za “Hajp” televiziju.

Muž Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

I dok Toni i dalje žali što mu se brak raspao, po Draganinom osmehu, a i po njenim rečima bi se moglo zaključiti da se već navikla na život bez njega.

– Podrška dece mi je sve na svetu. Oni su moja porodica. Ostalo mi ne treba. Ne želim provocirati, ali kod mene je tako – izjavila je Dragana posle koncerta u Zagrebu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM