Brak Maje Nikolić
Svet

3 августа, 2022 09:00

Brak na ispitu: Maja Nikolić nakon dve i po decenije poručila mužu. Nikad više…

Muž Maje Nikolić obeležio važan datum

Muž Maje Nikolić – Jedini muškarac kog je volela

Pre dve i po decenije muž Maje Nikolić osvojio je srce voditeljke, koja ne krije da je kraj njega srećna kao prvog dana. Aleksandar Nikolić, uspešni ekonomista, obeležio je juče rođendan, a urednica emisije „Među nama“ iskoristila je priliku da mu čestita putem društvenih mreža i pred svima javno mu još jednom izjavi ljubav.

Pročitajte: Maja Nikolić važila je za najlepšu voditeljku a onda je objavila fotografiju bez šminke i svi su ostali u čudu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)

– Volim te najviše, volim te nikad više! Srećan rođendan ljubavi moja – napisala je Nikolićeva ispod fotografije na kojoj pozira sa mužem.

Maja i Aleksandar vezu su započeli krajem devedesetih godina, nedugo potom uplovili su u brak koji važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Rezultat neizmerne ljubavi, podrške i poštovanja supružnika su njihovo troje dece Tea, Tija i Darko, koji lagano prate stope roditelja, bar kada je reč o vaspitanju i tradicionalnim vrednostima.

Muž Maje Nikolić svakoga dana malim gestovima čini da se voditeljka oseća kao princeza i najvažnija osoba u njegovom životu, a ona mu istom merom vraća, stoga ne čudi što bez zadrške svoje emocije oboje dele sa pratiocima. Brak kao što je njihov mnogi bi poželeli a voditeljka tvrdi da osim ljubavi i šačice kompomisa nema tu nekog posebnog recepta, piše „STORY!“

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA images