Muž Nade Obrić svet portal svet
Svet

June 19, 2024 10:27

By

Nijedna žena ne zaslužuje brak kakav je imala Nada Obrić: Otkriveni detalji koji su sve ostavili u čudu

Muž Nade Obrić imao ljubavnicu, ona reagovala neočekivano

Nada Obrić udavala se dva puta, a neke detalja iz svojih brakova podelila je i sa javnošću. Tako smo imali priliku da saznamo da je muž Nade Obrić imao ljubavnicu, a kako je pevačica reagovala na to ispričala je u emisiji kod Sanje Marinković.

Muž Nade Obrić svet portal svet

Rajko Ristić

Muž Nade Obrić nije mogao da veruje šta čuje od supruge

– Zaljubio se moj muž, a mi smo zvanično još u braku. I sad dolazi on kući mrtav nervozan, a ja sve znam. I ja njemu kažem: “Srećo, jabuko moja, što si nervozan, ne sekiraj se, neće te ostaviti, ne sekiraj se, pomirićete se – pričala je Nada dok su gosti u studiju šokirano gledali u nju.

Muž Nade Obrić svet portal svet

Rajko Ristić

– Dok je tvog novčanika, ti ne brini ni o čemu. A, ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati – ispričala je Nada i nasmejala sve u studiju.

– Majke mi mile, čovek živ i zdrav, okrenuo se i rekao: “Ti nisi normalna”.

Pročitajte Nada mislila da joj muž ima ljubavnicu, a kad joj je policija zakucala na vrata saznala istinu 

Pevačica je otkrila da njenim najbližim upravo smeta ta njena iskrenost.

– Moja najslabija tačka je ta što sam previše iskrena. Prijatelji mi često kažu da umem da budem i neprijatno iskrena i to mi se često obije o glavu, ali ja ne volim ljude koji lažu – rekla je Nada, a zatim otkrila šta je to što joj smeta kod današnjih devojaka.

Muž Nade Obrić svet portal svet

Foto: Rajko Ristić

– Smeta mi ta brutalnost u oblačenju. Vulgarnost u ponašanju. Pogotovo kod mlađih devojaka, koje su proste i vulgarne. Ta plastika je čudo napravila, sve su iste, ta usta na šta im liče Bože me sačuvaj. Današnje devojke ne znaju da kuvaju, izgovori su im je da se to danas sve može poručiti dostavom, ali to nije isto kao domaća hrana. Često se pitam kako ih ne interesuju takve stvari, kuvanje je po meni umetnost – zaključila je pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR, ALO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES