Muž Nade Obrić svet portal svet
Svet

March 4, 2024 22:00

By

Na ovom mestu biće sahranjena Nada Obrić: Deci odavno saopštila svoju poslednju želju

Želja Nade Obrić je da je sahrane pored bivšeg muža

Kada je pre četiri godine počela borba sa koronavirusom činilo se kao da jedan po jedan pevač odlazi sa ovog sveta, što od pomenutog virusa, što od drugih bolesti. Ova činjenica unela je nemir na estradi. No, pevačica Nada Obrić se, kako kaže, smrti ne plaši, naprotiv, ističe da je sve u vezi s njom rešila. Želja Nada Obriće je, kada je njena sahrana u pitanju pomalo neobična, jer je poželela da se njena večna kuća nalazi pored njenog bivšeg muža.

Želja Nade Obrić svet portal svet

Rajko Ristić

– Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali jel napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju.

Pročitajte Ovo je sin Saše Popovića – Malo ko zna za njega, ali nasledstvo ga već čeka

– Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj – izjavila je nada za Star.

Želja Nade Obrić svet portal svet

Bojan Vuković

Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili – istakla je pevačica.

Nada Obrić je nedavno po četvrti put pobedila rak, a pred njom je, sigurni smo, još dosta lepih godina života tokom kojih će svoju publiku obradovati još nekim hitom.

AUTOR: SVET

IZVOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES