Scandal

23 Jula, 2020 14:05

NA KORAK DO RAZVODA? Igor preklinje Severinu: Ne odlazi od MENE!

Prema pisanju domaćih medija, Severina Kojić rešila je da se sudski razvede od muža Igora Kojića, sa kojim ne živi već tri meseca.

PEVAČICA VIŠE NE NOSI BURMU?!

Naime, muzička zvezda već je kontaktirala svog advokata i saopštila mu kako želi da stavi tačku na brak sa sinom Dragana Kojića Kebe, što znači da će zahtev za razvod braka uskoro biti predat sudu. Prema saznanjima „Kurira”, pevačica i njen muž nikako ne uspevaju da izglede narušene odnose iako povremeno komuniciraju preko telefona. Njihovi razgovori navodno se svode na to da Igor ubeđuje Severinu da ostanu zajedno i da još jednom razmisli o brakorazvodoj parnici, ali je ona ne odustaje od svoje odluke.

Kako se šuška svađa između Severine i Igora koja se desila dok je ona boravila u Beogradu tokom pandemije koronavirusa, bila samo kap koja ja prelila čašu. Kako je i sama navela na društvenim mrežama, u sukob su umešani i Kojićevi roditelji. Kada je Igor na Instagramu napisao da su mediji zajedno sa Milanom Popovićem krivi što stalno pišu da je njegov brak u krizi, pevačica mu je javno odbrusila.

„Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”, napisala je Severina ispod objave svog muža, koju je kasnije izbrisala.

Podsećanja radi, mediji koji su pratili pevačicin koncert u Splitu primetili su da ona više ne nosi burmu na ruci, što je dodatno podgrejalo priče o razvodu. Kako se ni Seve ni Igor nisu zvanično oglasili ovim povodom, ostaje nam da vidimo da li će uspeti da prevaziđu sve probleme ili je ovo definitivno kraj petodogišnje ljubavi.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević