Jovana Jeremić i Uroš Ćertić
Svet

November 23, 2021 20:00

By

Nada ne zna ko je Jovana Jeremić! Topčagićeva ŠOKIRALA izjavom!

Nada Topčagić izdominirala je prošle nedelje na jednom gradskom događaju svojim stajlingom, a kada su je organizatori pozvali na scenu da otpeva “Jutro je”, posle prve strofe pridružila joj se Jovana Jeremić. I tu nastaje šou, pevaju one zajedno, a Nada ne može da se seti ko je to pored nje!

Nada ne zna ko je Jovana Jeremić!

Izašla devojka, peva sa mnom, veslimo se, a meni mozak zabagovao. Razmišljam ko je beše ona, poznata mi je, ali nema šanse da mi informacija dođe do mozga. Razmišljam sve vreme, ali jok. Tek kad sam sišla sa bine i sela za sto, setim se da je to Jovana. Htela sam da joj pustim poruku, da joj se izvinim što sam delovala malo čudno. Ma haos mi se dešava u glavi – kaže Nada za Svet, koja je i ovog puta, pored Jelene Karleuše, najviše pažnje skrenula svojim stajlingom. Baš zbog toga što detaljno osmišljava i priprema svoju garderobu neće prihvatiti poziv ni za jedan novogodišnji program.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

Ma, kakvi, ne mogu! Ljudi ne znaju koliko je meni vremena, energije, ma svega potrebno za jedan dolazak. Kada me pozovu, ja to ozbiljno shvatim, moram da budem primećena u fulu, ne idem samo da bih se pojavila, a to zahteva ozbiljan trud u odabiru garderobe. To obično, svedeno oblačenje meni je dosadno. Ja se sva uznemirim, ne bude mi dobro kad kažu da dođem na crveni tepih. Tu mora da se izdominira, da uvek bude nešto novo. Jedino sam više puta nosila tuniku koju sam imala na rođendanu Zlatana Ibrahimovića, ali to je druga stvar. Bila sam u društvu onih silnih zvezda, sportista. Njihova DNK je na toj mojoj tunici, to ima težinu. To mi je kao neka uniforma, a ovako, za svako gostovanje moram da smislim nešto novo. Pa sad nema ko mi nije prišao da se slikamo, da popričamo. Nekima koji su sedeli pored mene se to nije svidelo, pa su ustali i otišli, ali neću da ih spominjem. Ja nisam prosek, niti to volim – kaže Nada.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ