Sin Nade Topčagić
Scandal

June 7, 2021 22:00

By

Nada Topčagić razočarana za mene su svi MRTVI! Niko sa mnom više NI REČ NEĆE PROGOVORITI!

Kako SCANDAL! saznaje, Nada Topčagić nema nameru više ni sa kim ni reč da progovori, kako s kolegama i saradnicima, tako ni sa medijima! Ona se požalila da je u poslednje vreme dobijala strahovite pretnje na telefon od kojih joj se i sada kosa diže na glavi. Inače, sve se desilo zbog ljubomore koja je nastala nakon što je fudbaler Zlatan Ibrahimović otvorio Sanremo u pratnji Nadine pesme “Jutro je”.

“ZA MENE SU SVI MRTVI!”

Nada je mnogo tužna, razočarana i uplašena – započinje naš izvor i dodaje:

Nije joj jasno kako su ljudi tako zli… Ona nikome ne želi zlo i raduje se svačijem uspehu, ali ove pretnje koje je dobijala su je baš ubile u pojam. Zato nemojte da se čudite što je u emisiji rekla da joj je dosta svega – zaključio je naš izvor, a Nada je ovako objasnila situaciju u kojoj se našla:

“Sve se promenilo, više neću ni reč da kažem za medije! Popović je sve ugasio, više nemamo gde da se pokažemo i promovišemo! Nemamo gde da predstavimo pesme, stajling, albume… Dok je Brena bila još u Grandu, sve je bilo drugačije, tada sam bila najaktuelnija, sad više nemam gde da se pokažem – ogorčena je Nada.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ