jovana jeremic
Scandal

8 Maja, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Jovana Jeremić: „Navijam za to da Ceca i Jeca SNIME DUET!”

Samo za SCANDAL! Jovana Jeremić objašnjava da joj laska što je klip na kom je ubačena u scenu kultne serije Otvorena vrata postao viralan.

– Meni je to super, to je jako lepo. To je kultna serija u kojoj su najveća imena srpskog glumišta. Najviše mi se dopada to što su me društvene mreže same izbacile na vrh popularnosti. Iskreno, ko zna šta me čeka po tom pitanju u budućnosti. Možda dobijem neku ulogu, što da ne!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Znači imaš i glumačkih ambicija?
– Ja sam htela da upišem glumu, ali me život odveo na prava. Međutim, verujem da bih se snašla i kao glumica.

Kakav je tvoj stav o aktuelnim aferama navodnih silovanja?

– Verujem u priču oko Mike Aleksića i taj slučaj ne može da se poredi sa Lečićem. A što se tiče Lečića, tu treba biti jako obazriv i sačekati da Tužilaštvo odradi svoj deo posla. Ali smatram da silovanje mora da se prijavi odmah, a ne da se čeka da prođe toliko godina. To onda nema poentu jer ne mogu da se obezbede materijalni dokazi. Stava sam da nikoga ne treba unapred osuđivati, posebno jer važi prezumpcija nevinosti i zato javnost mora da bude obazriva. Sve te seksualne afere koje su sada isplivale i u politici i generalno, treba biti jako obazriv. Doći ćemo do situacije da će muškarci prestati da startuju žene zato što danas svašta može da se uobrazi i da je bilo napastvovanje, i nedozvoljene polne radnje… Dakle, ponavljam, treba biti jako obazriv! Tužilaštvo treba da odradi svoj deo posla.

Psiholozi kažu da žrtvama seksualnog nasilja treba vremena, a u tom slučaju se gube materijalni dokazi. Kako pomiriti to?

– To je jako teško pomiriti, ako je došlo do silovanja, mora se odmah prijaviti zbog materijalnih dokaza na ginekološkom pregledu. Prijavljivanje silovanja posle sedam, osam ili više godina nema smisla. To se povezuje s tim da samo želiš da diskredituješ nekog čoveka i ispadaš neozbiljan u svakom smislu. Dakle, ja sam na strani žrtava, ali imam u vidu i optužene dok se ne dokaže da li su ili nisu krivi za ono što im se stavlja na teret.

Više puta si izjavila da pojedine javne ličnosti do pozicija dolaze preko kreveta, da je do afera silovanja došlo da bi se pojedini oprali?

– Mnoge žene koje bi da napreduju preko kreveta prevare se u jednoj stvari, a to je što unapred daju, a nemaju sigurnost da će ono što im je obećano biti i ispunjeno. Te žene koje reše da napreduju preko kreveta moraju da znaju da treba unapred da traže usluge. Neke od njih poveruju da su ostvarile i stabilne veze, pa imamo i opciju da se one i svete tim muškarcima. U suštini, svako se bori sa onim što ima, ja nisam za to i mislim da ne treba tako graditi karijeru jer je ona uvek na staklenim nogama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Jedina podjednako ceniš i Cecu i Jelenu Karleušu, šta one imaju zajedničko?

– Obe su velike balkanske zvezde. Svaka je u svom žanru muzike na prvom mestu. Mislim da naša estradna scena ne bi bila to što jeste da nema njih dve.

A da li bi bila podjednako zanimljiva da ne postoji taj sukob?

– Pa ne bi… Mislim da njihov sukob njih čini interesantnim.

Da moraš da biraš, za koju bi se odlučila?

– Ne bih birala, ipak sam ja novinar, svakako bih volela da mi budu gošće u emisiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Kako bi ih pomirila da obe gostuju istovremeno kod tebe?

– Rekla bih da svaka ima pravo na svoj stav i mišljenje i predložila bih da snime duet jer bi to bio najslušaniji duet u istoriji estrade! Navijam za to da one snime duet!

Jelena je bila razapeta zbog oštrih kritika ka takmičarki Zvezda Granda Vanji Knežević, da li je JK preterala sa kritikom?

Vanji ne treba davati toliki publicitet, Jelena je bila iskrena i dobronamerna. Samo je rekla istinu, a Vanja je sve to negativno protumačila i na negativan način je sve iskoristila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

Da li je Vanja sve iskoristila zarad publiciteta?

– To je deo njene ličnosti, devojka ima taj rijaliti u sebi. Mislim da je mnogo izgubila zbog toga, bilo bi joj mnogo pametnije da je uvažila kritike Jelene Karleuše, to bi joj samo pomoglo, a ovako je sama sebi odmogla. Njen problem je što je sve shvatila sujetno, a JK je pogrešila što joj je i posle svega dala na značaju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Tvoja koleginica Jovana Joksimović radi jutarnji na svojoj, kablovskoj televiziji. Da li je ona u prednosti ili ti koja si na nacionalnoj frekvenciji?

– O njoj imam pozitivno mišljenje, odlična je u tome što radi. Ona ima sada svoj biznis i svoju televiziju i trudi se da je podigne maksimalno. Što se nas dve tiče, ne bih nas poredila. Ne bih se ja poredila sa njom, nas dve smo različiti senzibiliteti i različite osobe, ali suštinski nas povezuje što smo obe ljudi, i ona i ja. A ja sam jedinstvena u svakom smislu, pre svega kako sam došla na ovu poziciju i šta stoji iza mene kada je moje obrazovanje u pitanju.

U poslednje vreme mnogo se polemiše o pesmama Jutro je Nade Topčagić i Miki, Milane Vere Matović, koja pesma je po tvom mišljenju veći hit?

– To je narodna muzika, i jedan i drugi hit su deo naše narodne muzike, i ne treba tu stavljati znak nejednakosti, niti ih porediti. I Nada i Vera su velike zvezde, ne treba da imaju tu vrstu sujete jedna prema drugoj. One treba da se dopunjuju. I one treba da snime duet kao Ceca i Jeca. Ja uvek radim na pomirenju!

Nažalost, korona je i dalje na snazi. Kakav stav imaš o vakcinaciji?

– Ko kako voli, ako neko hoće vakcinu, neka se vakciniše, ako neko neće, i to je OK. Mislim da ne treba žigosati one koji neće da se vakcinišu. Moje mišljenje je da se treba vakcinisati jer se smanjuje mogućnost zaraze i stvara se kolektivni imunitet, a iskustva mojih prijatelja su takva da niko nije zažalio ko god se vakcinisao.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ