Scandal

7 Avgusta, 2021 20:00

SCANDAL intervju! Nadica Zeljković: Ako opet UĐEM u Zadrugu, mnogima neće biti DOBRO!

Nadica Zeljković:  Drago mi je što sam pobedila, narod je prepoznao moj trud i iskrenost!

Samo za SCANDAL! Nadica Zeljković priča kako se oseća nakon pobede u rijalitiju!

Ništa se nije promenilo, ali mi je drago što sam pobedila. Nisam očekivala i sve me je to iznenadilo i hvala narodu na prelepom iznenađenju. 

Ipak ste se po svemu drastično razlikovali od ostalih ukućana…

Pa ako mislite na to da sam imala više energije, poštovanja, nisam imala nijednu kaznu, igrala sve igre, bila na svakoj žurki, izdržala sve napade bez ružnih reci, fizičkog kontakta, pljuvanja ili polivanja – da razlikujem se od svih. Drastično. 

Ermina je za vas rekla da ste rođeni rijaliti igrač i da ste najbolji manipulator, šta kažete na to?

Ermina je previše gledala rijaliti, pa je onda ušla i previše razmišlja o tome. Znam da ne misli ništa ružno, ali pre bih rekla da sam starija, taktičnija, mudrija. Njihove drame oko gluposti su meni smešne jer u životu ima strašnih stvari, a to shvatiš kad dođeš u moje godine. Bar većina. 

Nadica Zeljković: Ako opet uđem u Zadrugu

Da li u planu imate i sledeću sezonu Zadruge?

Nemam. Ali mislim da mnogima ne bi bilo svejedno da uđem. Uvek treba neki takmičar kao ja. Balans. 

Da li je Kija očekivala da ćete pobediti?

Ne! Mislila je da ću biti u prvih pet, ali smatra i da sam zaslužila pobedu. Kaže da je verovala da će neko od mlađih da se izdvoji, što je OK, ali moje bitisanje tamo nije bilo uzalud i definitivno sam ostavila utisak. Sad kad razmislim, ne znam što se neko čudi što sam ja pobedila. Moja ćerka ima ogromnu podršku i pored ostalih ljudi koji su glasali ta podrška dovela je i mene do prvog mesta, i to posle četiri godine. Tako da je ovo ujedno i njena druga pobeda. Ja sam je opravdala svojim ponašanjem i stavovima. Nije bitno koliko imaš pratilaca na Instagramu ali ako ćemo i o tome, na moje dodajte i Kijine, bitna je glasačka moć. Ja sam i starija i verujem da sam dobila veliki broj glasova i od mojih prijatelja koji imaju tu mogućnost da šalju poruke i tu neku radničku publiku. Nisam možda imala klince da pišu komentare i klikću ankete, ali ko gubi ima pravo da se ljuti. Hvala svima još jednom što ste glasali. 

Jeste li već počeli da radite u restoranu kako ste najavljivali ili ste i dalje na odmoru?

Još malo se odmaram. Videćemo šta će biti od jeseni uopšte jer vidim da najavljuju novi talas Korone. Pa ako ne budemo radili, ostaću kod kuće sa svojom mamom da budemo zajedno non-stop. 

Najviše ste se svađali sa Ša, kakav je on kao osoba, a kakva je Tara?

Našla krpa zakrpu, kako kažu. Ono lažno pokajanje na kraju, za koje smo mislili da je tračak nade u stvari je bilo očigledno lažno. Sramno je za oboje kako su se ponašali prema meni, bez obzira koliko godina imam. Svi su pokazali kakvi su zaista. Kija nikad neće oprostiti Ša što je pominjao njenog pokojnog oca u svađama u ružnom kontekstu. To je njegova sramota. 

Vaše mišljenje o Maji i Janjušu?

Nema im pomoći što se tiče veze. Treba da idu što dalje jedno od drugog. 

Kakav je Stefan Karić? Da li je misica prema njemu iskrena?

Mislim da su sve pokazali i u rijalitiju i po emisijama. Što se tiče tih osećanja, verujem da postoje, ali da je to površno. 

Zašto vas je Osman onoliko napadao spolja?

Ne znam ga lično. To je kao kad bih komentarisala svaki profil na Instagramu ili na bilo kojoj drugoj mreži. Fan kao i svaki drugi. 

Ukućani nakon i pre ulasaka u Zadrugu

Kakva je Sandra Rešić?

Srčana, borac. Ali videla sam snimak kako trči sva srećna zajedno sa Paulom ka Tari i Ša kad su se prvi put javno poljubili i tu njenu uzbuđenost. U šoku sam. Mesecima su i ona i Đedović kumovali vezi, pa posle na kraju udri po njima. U principu, ni ne treba ih kriviti za to jer Ša nije dete, a i hvalio se kako je jako inteligentan. Samo ne treba Sandra da se izvlači iz priča već je mogla samo da kaže: pokazali smo ko ste zaista. 

Da li je bilo iskrenih ukućana?

Ne, ne… Niko nije iskren inače u životu do kraja. Nekad ne želimo da povredimo ljude nepotrebnim informacijama, a nekad ne želimo ni da otkrijemo sve jer uvek to neko iskoristi protiv vas. Tako je u životu i to je legitimno, dokle god je bezazleno. Mada, bilo je lažova za medalju. 

Kako ćete provesti leto?

Kraj mame. 

Za Kiju se priča da je u tajnoj vezi sa Lukasom, šta kažete na to?

Kija je sama. To je sigurno. Sem saradnje ne vidim da su oni dali bilo kakav povod da neko tako pomisli. Najlakše je prikačiti nekom nekog i to je to. Inače sam upoznala celu ekipu na jednom od koncerata i super su.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL