Nadimak Milice Mitrović svet novine svet portal
Svet

May 21, 2024 19:30

By

Milicu danas svi znaju kao Veliku šeficu, ali nije oduvek bilo tako: Evo kako su Željkovu dragu nekada zvali

Nadimak Milice Mitrović divan je

Milica i Željko Mitrović, poznati par već tri decenije živi u skladnom braku. Pored toga što im ruže cvetaju na privatnom planu, ovaj par niže uspehe i kada je posao u pitanju, pa je njihova televizija najgledanija dugo koliko i njihova ljubav. Međutim, pre nego što je lepotica postala slavna, nadimak Milice Mitrović bio je potpuno nevezan za njeno ime. Međutim, postoji jedna prelepa poveznica…

Nadimak Milice Mitrović svet novine svet portal

Instagram

Nadimak Milice Mitrović mnogima je nepoznat

No, ne možemo a da ne pomenemo činjenicu da je lepa Milica je i pre braka sa Željkom bila veoma uspešna. Širok auditorijum upoznat je s informacijom da je Milica Mitrović radila kao novinarka „Trećeg kanala“. Vodila je emisije „Da li sam te već… video?“ i „Folk top-lista“. Nakon što je njen suprug Željko Mitrović osnovao „Pink“ postala je direktorka pomenute televizije, a neko vreme kasnije glavna i odgovorna urednica „City recordsa“ čije smo hitovi svi obožavali.

Nadimak Milice Mitrović svet novine svet portal

Ata images

Pored zavidne poslovne karijere Milica je i majka dve ćerke Kristine i Andree koje je dobila u braku sa Željkom. Ona je pre izvesnog vremena rešila da otvori Instagram profil, na kome sa svojim pratiocima deli neke detalje iz svog privatnog života. Na slikama koje kači vidi se da i dalje izgleda mladoliko. A upravo zbog svog izgleda Velika šefica, kako je nazivaju zadrugari, u mladosti je dobila neobičan nadimak.

Pročitajte Milica i Željko Mitrović danas proslavljaju 30 godina braka, a evo kako su izgledali na samom početku ljubavi FOTO

Nadimak Milice Mitrović nastao je zbog njenih prelepih krupnih očiju, a prijatelji i poznanici su je, kako preneo je ranije Espreso, zvali Bambi.

Nadimak Milice Mitrović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ iz Zvečanske… Milica i Željko Mitrović danas su najuspešniji ljudi i u Srbiji a oism mnogih projekata, emisija nikako ne može da se pomene i njhv humanitarni rad koji je zdušno svojevremeno medijski ispraćen.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images