Svet

18 Novembra, 2020 14:38

Nakon DISKVALIFIKACIJE oglasila se Elena i uputila Kristijanu TEŠKE REČI! „Taj PRIPLODNI BIK me je ŠČEPAO otpozadi!“

Bivša zadrugarka Elena Stojčić koja je diskvalifikovana iz rijalitija, oglasila se na svom Instagram profilu i iznela niz optužbi na račun Kristijana Golubovića.

Klupko se odmotava!

Naime, Elena je u toku jedne noći popila preveliku dozu vitamina usled čega je završila u Urgentnom centru, a nakon oporavka odbila je zahtev produkcije da se vrati na imanje, te je automatski diskvalifikovana i produkciji mora da isplati 50.000 evra.

Detalje njenog odnosa sa Kririjanom Elena je iznela na Instagramu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Stojčić (@elena_ojch)

– Za ovu osobu koja me je javno okarakterisala kao mentalno bolesnu imam samo da kažem da na sledećoj slici možete da vidite taj pogled. Za 2 meseca koja sam teško provela tamo, mesec i po dana mi je upućivao komplimente, govorio kako sam mala Seve, zgodna, pametna, kako nikada ne bih trebala da radim grudi, kako bi me…. Pravio je manijačke grimase, ispuštao bale iz usta kada prođem i izjavljivao da mu oči iscure da ne gleda. Kako me je sanjao da smo imali odnose i nekoliko puta me je na Borinoj slavi na uvo pozivao da mu priđem kako bi mi pričao kako je 2h je*ao balerinu u vc u Farmi, kako sam dobra aludirajući da bi sa mnom nešto.Takođe je rekao kako ja sve sto mi se od muških ponudi odbijam, što je vidno. Ispred bele kuće je pokušao da me uhvati odpozadi za vrat i da ne znam ni ja šta izvede gde sam vrisnula da me pusti. Nakon toga nije hteo da razgovara sa mnom dok ga nisam pitala o čemu se radi, gde je mrtav ozbiljan izjavio: Da ,eto ako hoćeš iskreno ja bih tebe da khm – napisala je Elena i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Stojčić (@elena_ojch)

– Čorba je potpomagao u tome da se približim, što nije uspeo naravno i u par navrata me je ponizio. Pošto priplodni bik nije uspeo da od mene pretvori devojku lakog morala udario je na fizički izgled tačnije da sam ružna i to što češljam mokru kosu u pabu i sto mi mrvice muslija ispadaju na krevet i što mi papuče nisu u liniji. E pa, smećaru matori, za tebe sam IZMISLILA LEPOTU, MORAL i čistotu! Kako lepotu duše tako i fizičku, što se da za videti! Za mene si ljudski odron, šljam, i moralna nakaza koja jedno priča drugo misli, a treće radi, a ima ženu i dete kod kuće! Pričaš o vernosti, za tebe sam ljudska veličina i da, uvek ću misliti prvo na sebe!Posle ovoga i još više! Videćemo za te pretnje kako ćeš mi izvući uši jer sam rekla da si cinkara. Ja stojim iza toga. Ne bojim se. Bojim se samo Boga, kog u vama na žalost nema.Drago mi je da više nisam deo toga. Drago mi je da moji ljudi znaju šta je prava istina. Drago mi je da osobe koje su non-stop pratile šta radim znaju da sam čista i normalna devojka koja tamo nije želela da bude. Ovo i jeste objašnjenje za one koji me prate, a nisu imali priliku da čuju. Napolju mi kažu da to nisu puštali, da snimci nisu bili prikazivani zbog? Ovo je Gola istina – napisala je bivša zadrugarka.

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM