Luka Jović i Sofija Milošević
scandal

19 Marta, 2020 18:00

Nakon vesti da je Luka Jović pobegao iz karantina, oglasila se Sofija Milošević! „Ne izlazim iz stana, u izolaciji sam!“

Luka Jović navodno je želeo da iznenadi devojku Sofiju Milošević i dođe iz Španije, iako vlada vanredno stanje.

U javnosti su krenule spekulacije da je Luka Jović prisustvovao rođendanu svoje devojke, ali Sofija tvrdi da nije bilo žurke zbog vanrednog stanja u Srbiji.

Brendon uvredio Pešićkinog brata koji ima Daunov sindrom! Pa otkrio: “Meni je brat UMRO, imao je ISTU BOLEST!”

Anabela u ratu sa SVIMA! Žestoki okršaj sa Gagijem i Miljkovićem – Luna BEŽI!

RAT je sve ŽEŠĆI! Seve: “MOLIM da zagrlim sina!” Milan: “Dam joj sina, ona ODE NA NASTUP i posle KUKA!” (VIDEO)

– Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog – kaže Sofija Milošević.

Potom je Sofija objasnila šta misli o tome što je sportista prekršio obaveznu samoizoalciju nakon dolaska privatnim avionom iz Španije.

– Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega. Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze – kaže Sofija Milošević za Blic.

View this post on Instagram

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Pojavile su se informacije da nakon što je fudbaler prekršio mere samoizolacije koje su zakonom propisane, odnosno nakon što ga organi reda nisu pronašli na adresi na kojoj je naveo da će boraviti, policija ga je upozorila da sledeći put ukoliko isto ponovi biće priveden.

Jović je navodno stigao iz Španije u kojoj je do četvrtka uveče, 18. marta, prema pisanju „El paisa“, 14.535 osoba bilo inficirano, 1.081 izlečeno, a 630 lica, nažalost, preminulo. U samom Madridu, odakle se Luka Jović uputio u Srbiju, do sada je 5.637 lica bilo pozitivno na testu, a njih 390 je izgubilo život.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Instagram Printscreen