Scandal

20 Novembra, 2020 13:39

Napravile BUM! Grupa HURRICANE predstavila 3 NOVA SINGLA! (VIDEO)

Uraganke su danas napravile haos na društvenim mrežama kada su predstavile tri nove pesme!

Zadale domaći zadatak estradi!

– U vremenu kada ne možemo da se družimo sa našom publikom na našim nastupima, rešili smo da im poklonimo tri nove pesme – kažu devojke iz grupe Hurricane.

U pitanju su singlovi „Čaje šukarije“ koju je proslavila Esma Rdžepova, a ovog puta u aranžmanu Darka Dimitrova devojke su izvele potpuno novu verziju pesme. Spot se snimao na filmskim lokacijima u staklari u Pančevu gde se snimaju filmovi za Bolivud. U spotu je učestvovalo 30 igrača Beogradskog igračkog centra, a spot potpisuje Dejan Milićević.

Spot za drugu pesmu pod nazivom „Lopove“ koju potpisuju Kanerasi, režirao je takođe Dejan Milićević. U oba spota, devojke su se predstavile potpuno drugačije. Njihov vizuelni identitet je potpuno promenjen i što se tiče stajlinga i što se tiče predstavljanja u spotovima.

Treći singl je pesma „Want ya“ koju su devojke snimile prošlog decembra u Los Anđelesu u Univerzalovom studiju a autori pesme su Bryan Todd, Adis Eminić i Vanessa Campagna. Ono što je jako zanimljivo je to da se u ovom spotu pojavljuju njihovi fanovi, spot je sniman u Beogradu a režirao ga je Đorđe Obradović.

– Jako nam nedostaju nastupi, ali je sad veoma bitno da se svi suzdržimo kontakata i da sačekamo da se što pre završi ova pandemija. Nadamo se vrlo brzom druženju, a do tad, slušajte nas, a mi vam spremamo još više iznenađenja. Pošto ne možemo da se družimo po diskotekama, družićemo se na našim društvenim mrežama i naravno svim emisijama na našim televizijama.

FOTO: DEJAN MILIĆEVIĆ