Naslednica Jelice Sretenović
Svet

20 Septembra, 2022 22:00

Kako je slatka: Ćerka Jelice Sretenović na crvenom tepihu oduševila, u ovoj kombinaciji je prava lutka (foto)

Naslednica Jelice Sretenović prava je lepotica

Filip i Madlena Cepter otvorili su sinoć Palatu umetnosti “Madlena” u Beogradu, a među prisutnim zvanicama našle su se mnoge ugledne ličnosti iz oblasti umetnosti, kulture i šou biznisa. Naslednica Jelice Sretenović prošetala je crvenim tepihom sa majkom čime su izazvale veliku pažnju.

Pročitajte: Glumica Jelica Sretenović: Smrti najbližih sam teško podnosila, ali se mora dalje zbog dece

Foto: ATA images

Proslavljena glumica iza sebe ima pregršt uloga, a u više navrata isticala je da je najvažnija uloga u njenom životu, uloga majke. Iako se njene ćerke ne eksponiraju javno te Ana i Olja žive život daleko od medijske pompe, ovog puta mlađa naslednica Jelice Sretenović pojavila se sa glumicom na pomenutom gradskom dešavanju i pobrala mnogobrojne simpatije. Vidno raspoložene i sa širokim osmesima, dve dame pozirale su fotoreporterima, a stajlinzi koje su odabrale za otvaranje ovog umetničkog zdanja naširoko se komentarišu, piše „STORY!“

Pročitajte: Jelica Sretenović iskreno – Ne želim više da živim sama

Foto: ATA images

Glumica je u najmanju ruku blistala u crnoj haljini koju je upotpunila širokim pojasom, dok su jakna u zlatnom tonu i duboke čizme u animal printu začinili glumičin stajling na najbolji mogući način. Sa druge strane, ćerka Jelice Sretenović odlučila se za nešto svedeniju varijantu, te je ponela crne elegantne pantalone i sako u beloj boji uz uvek aktuelne crne salonke na štiklu.

Da izgleda poput manekenke i da je slika i prilika svoje majke svi su zapazili, a komplimenti na račun prelepe Olje ne prestaju da se nižu.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA images