Zlatan Ibrahimović plače
Svet

October 10, 2022 19:30

By

Noćna mora svakog roditelja, nemoćni da bilo šta urade: Sin Zlatana Ibrahimovića teško bolestan

Naslednik Zlatana Ibrahimovića mučio se sa ovim zdravstvenim problemom

Službena biografija Zlatana Ibrahimovića, najuspješnijeg švedskog fudbalera prava je priča o uspehu, počecima i karijeri ovog fudbalera. Divna priča koja čitaocima predstavlja odrastanje u opasnim imigranatskim predgrađima Rosengårda, izvan grada Malmöa, nastavlja s otkrićem Zlatanovog jedinstvenog talenta, prati njegov boravak u nekim od najvećih evropskih fudbalskih klubova. Knjiga “Ja sam Zlatan Ibrahimović”, autora Dejvida Lagerkranca, otkriva čak i one manje lepe momente koje je legendarni sportista morao da preživi kada je saznao da njegov sin boluje već po rođenju.

Pročitajte: Porodična tragedija slomila je Zlatana Ibrahimovića – Ove reči pamtiće dok je živ

Instagram

Naslendik Zlatana Ibrahimovića na operaciji – Svi detalji u autobiografiji

Naslednik Zlatana Ibrahimovića, na samom rođenju borio se sa velikim zdravstvenim izazovom koji je uz pomoć roditelja i porodice, uspešno prevaziđen.

Sve je bilo novo s Maksijem, primetili smo da mnogo povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto, da li je to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Pričao sam sa porodicom, prijateljima i svi su me tešili da nije ništa strašno. Pokušavao sam da utešim sebe – prisetio se fudbaler i otkrio da je naslednik Zlatana Ibrahimovića morao na hitnu operaciju želuca.

Pročitajte: Zlatan Ibrahimović: Temperamentni as u središtu skandala

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

– Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete, bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam da budem ljut i lud, da pokazujem sve moguće emocije. I sve je moglo da se reši ako si čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Bio sam nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao da učinim. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali, primećivalo se da je kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti – rekao je tada fudbaler kojem je supruga Helena bila najveći oslonac, kao i on njoj.

Pročitajte: Nije naš, ali može da posluži – Kolumbijski navijači traže da Zlatan Ibrahimović igra za njih na Mundijalu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

– Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je, na kraju su me odveli do velike sale u kojoj je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada… Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi. ‘Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu da izdržim. Zovi me za sve što treba’, rekao sam Helen i pobegao odatle – prisetio se Zlatan koji je danas zahvalan što se sve ipak završilo kako treba.

– Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam toga. To mi daje bolji pogled na život, iskreno – poručio je fudbaler koji je kasnije sa suprugom Helenom Seger dobio još jednog sina, Vinsenta.

– Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam toga. To mi daje bolji pogled na život, iskreno – poručio je fudbaler koji je kasnije sa suprugom Helenom Seger dobio još jednog sina, Vinsenta.

Pročitajte: Opet pokrenuo glasine –  Šta to radi Zlatan Ibrahimović 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@helenasegerfp је поделио/ла објаву

Podsećanja radi, Zlatan Ibrahimović i Helena Seger upoznali su se slučajno, u ne baš romantičnim okolnostima.

– Bila je ne samo lepa, već se ponašala i agresivno, kao da je htela da kaže “Nemoj da me za******š, ja sam opasna” – prisetio se fudbaler u svojoj knjizi „Ja, Ibra”. Kada je svet saznao za njihovu vezu, mnogi su bili iznenađeni. Na kraju krajeva, između njih je 11 godina razlike. Godine prolaze, a oni uprkos sumnjama i dalje ostaju uz njih. Početak njihove veze datira iz 2002. On je tada imao 21 godinu, ona 32. Prvi put su se sreli na parkingu u Malmeu, rodnom gradu fudbalera. „Ibra“ je blokirao Helenina kola.

– Bila je slučajnost da smo se sreli. Loše parkiran, sprečavao me je da se pomerim sa parking mesta. Bila sam neraspoložena i skočila sam na njega da se svađamo – rekla je Seger 2010. u švedskom „Eleu”.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram