Nastup Marine Visković
Svet

9 јула, 2023 15:00

By

Srce Marine Visković nije izdržalo: Pevačica se borila na sve moguće načine, ali…

Nastup Marine Visković u Budvi bio je za pamćenje
Marina Visković kada ne nastupa u klubovima širom Evrope i regiona, peva na privatnim proslavama, zbog čega važi za jednu od najangožovanijih pevačica na domaćoj sceni.

Pročitajte: Plastičar se zaneo – Marina Viskovič ista Seka Aleksić, evo kako izgleda nakon poslednje operacije FOTO

Nastup Marine Visković

31, May, 2023, Belgrade -Story magazine is celebrating its 18th birthday, and on that occasion the Story Celebrities Only Party was organized at the Metropol Hotel. Marina Viskovic. Photo: Marija Mladjen/ATAImages
31, maj, 2023, Beograd – Magazin Story proslavlja 18. rodjendan i tim povodom je organizovana Story Celebrities Only Party zurci u hotelu Metropol. Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Ova atraktivna pevačica bukirana je tokom cele godine pa je bukvalno retkost kada ugrabi da slobodno vreme iskoristi za odmor. Pre nastupa u klubu Omnia u Budvi, mnogi su očekivali Marinine izazovne fotografije sa plaže, međutim tog dana se odlučila za mirniiju varijantu, daleko od radoznalih pogleda.

Pročitajte: Marina Visković trudna – Isplivala fotografija na kojoj se nazire stomačić (foto)

Nastup Marine Visković

Instagram printscreen

Sklonila sam se danas od gužve na primorju. U Podgorici sam kod mojih  prijatelja i uživam u miru! Punim baterije za večeras. Znam da posle nastupa od uzbuđenja i adrenalina neću moći da spavam, tako da koristim sada momenat za sebe da se povučem – rekla je Marina za Svet.

Pročitajte: Težak udarac – Marinu Visković ovo razočaranje sasvim je dotuklo

Nastup Marine Visković

Ata images

Pevačica nam je otkrila da ovog meseca izlaze njene nove pesme a uskoro i ceo album na kom je takođe vredno radila. Nakon predaha u glavnom gradu Crne Gore, Marina je zablistala na bini kluba Omnia u Budvi. Pevačica se nije štedela na bini ovog popularnog kluba zbog čega se publici nije žurilo kućama, a nastup Marine Visković prepričavaće se na primorju još dugo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Instagram