Razvod roditelja Seka Aleksić svet portal
Svet

July 22, 2023 09:00

By

Seku Aleksić nakon glasina o razvodu teši poznati fudbaler: Veljka nema na nastupima, on je sada na njegovom mestu FOTO

Nastup Seke Aleksić u Omnii očarao publiku, ali evo šta je sve začudilo

Seka Aleksić je na svom Instagram profilu čestitala rođendan svom suprugu Veljku, s čime je očigledno htela da stavi tačku na glasine da im u braku ne cvetaju ruže.

Pročitajte Nažalost nije zbog dijete – Seka Aleksić prolazi kroz agoniju, naglo smršala VIDEO

Nastup Seke Aleksić u Omnii

Poznato je da je Veljko uvek pratio na svim nastupima kao i prilikom snimanja emisija, gde ju je čekao u bekstejdžu ili iza kamera. Pre je bilo nezamislivo da Aleksićeva bude na naslovnici nekog magazina bez svoje lepše polovine ili da njeni pratioci ne vide danima njihove zajedničke slike. Međutim, Seka već mesecima nije javno prezentovala svoj ljubavni život zbog čega su mnogi počeli da nagađaju da prolazi kroz bračnu krizu.

Pročitajte Seka Aleksić očajna zbog koleginice koja joj je zavela devera – Preko mog praga neće

Nastup Seke Aleksić u Omnii

Nakon pomenute fatografije i rodjendanske čestitke bilo je i za očekivati da će na nastup u klubu Omnia u Budvi, otputovati upravo sa suprugom, baš kao nekada. Ali, umesto Veljka u publici smo od poznatih lica zapazili samo Peđu Mijatovića, koji je na Sekin nastup došao u društvu prijatelja.

Pročitajte Deco moja, tata vas voli najviše – Seka Aleksić rasplakala sve objavom o Veljku, ovo je istina o razvodu FOTO

 

Seka je bez obzira na glasine bila odlično raspoložena, baš kao i Mijatović koji se u klubu “Omnia” rado slikao sa obožavaocima.

AUTOR: IRENA KLEIN

FOTO: Ognjen Gregović