Star

25 Decembra, 2020 23:00

Ne može da ODŽALI oca! Darko mora da PEVA zbog DUGOVA!

Darko Lazić i dalje prolazi kroz agoniju, a najteže mu pada to što iznenadnu smrt oca Milana ne može da od bar 40 dana već mora da peva i uveseljava ljude. Kako je i sam priznao da je u velikim dugovima i da skoro celu godinu nije radio zbog pandemije, pevač je primoran da prihavti svaku tezgu.

Ne može da odžali oca!

Tako je samo pet dana posle sahrane otišao da peva u Mostaru, ali je taj nastup u poslednjem trenutku otkazan zbog korone.

Kada su ga pozvali da mu zakažu tezgu, tada je njegov tata bio još među nama i Darko je bio srećan što ima tezgu, međutim, nije se niko nadao da će da ih snađe ova agonija. Gazde su nakon sahrane zvali Darka da ga pitaju da li želi da otkaže nastup, ali im je on objasnio da mora da radi, da je to njegov posao i da mora da ide dalje. Ima dvoje dece, velike dugove, troškovi su se kalemili tokom godine, a on nije radio. Tu je i alimentacija koju mora da isplati bivšoj ženi Ani, i on stvarno nema taj luksuz da sedi kući i odbija tezge. Teško mu je strašno, ali šta da se radi, žaliće oca u srcu, to je njegov posao – kaže naš izvor i dodaje:

Darko mora da peva zbog dugova!

– On je pet dana nakon sahrane otputovao za Mostar gde je trebalo da ima prvu tezgu, ali je u međuvremenu otkazan nastup. Sada ide ponovo za Bosnu u četvrtak jer ga čekaju dva nastupa. Mnogo brine za majku Branku koja se ne miri sa tim da je ostala bez supruga. Sa njom je stalno na vezi, ali mu je i ona rekla da treba da radi, da se druži sa publikom i da na taj način skrene malo misli, koliko može – priča naš izvor, a i Darko je potvrdio da se loše oseća.

Teško je, nisam ni prihvatio da se to desilo. Tek će da me stigne. Borim se, sve je palo na mene, najstariji sam sin i sve je na meni. Mama je sad dobro, malo se smirila. Tek će da nedostaje otac, muž, deda, tek će da nas stigne. Marina je tu uz mene. Moj rođeni brat mi je najveća podrška iako je i njemu bilo teško. Sad ja njega moram da tešim. Loreni nismo još saopštili, sve je stresno, reći ću joj, ona to mora saznati, ali kad prođe neko vreme – kaže Darko.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR