Svet

18 Februar, 2021 23:00

Nikola Đorđević: „Sanja me je jako POVREDILA”

Nikola Đorđević nedavno je napustio “Zadrugu” i iako je u rijalitiju često spominjao svoju bivšu devojku Sanju Vučić, članicu grupe “Hurricane”, od pomirenja, kako stvari stoje, nema ništa, ali naglašava da želi da se nađe sa njom i da raščiste neke stvari.

Posle raskida zadržala je mog psa, pa ga je posle nekog vremena vratila u odgaivačnicu a ne meni

Trebalo bi da se vidimo. Imamo neke nedovršene, nerašćišćene stvari. Ništa loše, samo da popričamo. Raskinuli smo u miru, nije bilo bilo kakvih skandala I tome slično, ali kada sam joj rekao da ulazim u rijaliti baš se naljutila. Tad smo prekinuli kontakt. Kada je došlo do kraja veze odlučili smo da se ja iselim iz stana što sam i uradio, ali je želela da pas kog sam kupio, a o kom smo oboje brinuli zadrži za sebe. Da ne bude sama. Imala je momente kada je htela sve vreme da bude u stanu i nigde da ne izlazi dok se borila sa hašimoto virusom. Međutim, posle saznam da nije htela meni da vrati psa, već ga je odnela u Šid kod dečka od kog sam ga i kupio. To mi je bilo bezveze. Zna koliko sam se vezao za “Dušanku”, i ako nije mogla da je čuva, mogla je da mi vrati. Jako mi fali pas. Pa i ribice u akvarijumu da imaš, i da ih neko uzme nedostajele bi ti a ne kuče – kaže u dahu bivši zadrugar, koji dodaje da je trenutno solo.


Imam neku priču koja je započeta posle raskida sa Sanjom, ali da li će i u kom pravcu da se razvija ne znam. Možda bude nešto, a možda i ne. Sa estrade mi se najviše sviđa Aleksandra Mladenović, ona je moja omiljena pevačica – zaključuje Nikola.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ PRINTSCREEN