Svet

21 Septembra, 2022 09:00

Ostvarena najveća želja Nikole Rađena: Milica Ristić pokazala trudnički stomak, otkriven pol bebe (foto)

Nikola Rađen očekuje sina 

Bivši vaterpolista Nikola Rađen očekuje prvo dete sa pevačicom Milicom Ristić s kojom je u romantičnoj vezi već neko vreme. Prelepa crnka koja je Rađenovo srce osvojila na prvu i bivši suprug Ane Kokić presrećni su zbog dolaska prinove i više ne kriju ovu prelepu vest.

Pročitajte: Rađen i Milica ne kriju ljubav – Nakon teških udaraca isplivala prva zajednička fotografija (FOTO)

Nikola Rađen tata po treći put

Foto: Instagram

Nikola Rađen očekuje sina – Posle dve naslednice stiže sin

Pevačica Milica Ristić i Nikola Rađen će uskoro postati roditelji, a ona je sada pokazala trudnički stomak. Prelepa Milica je na Instagramu prvi put pokazala kako izgleda a slika koju je objavila na storiju nastala je u liftu. Iako su od javnosti svojevremeno želeli da sakriju ovu informaciju, devojka Nikole Rađena ipak nije odolela a da se ne pohvali izgledom.

Pročitajte: Nikola Rađen za novi Hello! Droga nije rešenje za probleme!

Foto: Instagram Screenshot

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen očekuje sina i ovo će mu biti treće dete, budući da iz braka s pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke.

U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška, jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno, voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika – rekao je Rađen nedavno za medije, a zatim je potvrdio lepu vest.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images