Nikolija Jovanović i njena sestra svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 20:45

By

Vesna Zmijanac je jedva izgurala trudnoću i rodila ćerku, ali Nikolija ipak ima sestru lepoticu

Nikolija Jovanović i njena sestra imaju predivan odnos

Mnoge poznate ličnosti sa naše javne scene imaju braću i sestre za koju javnost ne zna. To je slučaj i sa pevačicom Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac.

Nikolija Jovanović i njena sestra svet novine svet portal

Ata images

Nikolija Jovanović i njena sestra Teodora su bliske

Vesna Zmijanac presrećna je što joj je život pordario Nikoliju, ali malo ko zna da je pevačica, u periodu pre nego što je dobila naslednicu, prolazila kroz teške životne momente. Pevačica je u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani” svojevremeno opisala bolne trenutke zbog gubitka dva sina, oba puta u sedmom mesecu trudnoće. Vesna je 1989. godine dobila ćerku Nikoliju koja je danas u braku sa kolegom Reljom Popovićem i imaju dve ćerke, Reu i Hanu.

Nikolija je jednom prilikom pričala o razvodu svojih roditelja i koliko joj je to teško palo.

“Mene je to raznelo i uvek sebi kažem: ”Ne budi razmažena”. Neko nema roditelje kao Relja. On je odrastao bez oca i sigurno mu je bilo teže nego meni. Ali, meni je to baš teško palo”, iskreno je rekla Nikolija.

Nikolija Jovanović i njena sestra svet novine svet portal

ATA images

Mnogi ne znaju da Nikolija ima brata i sestru po ocu, Luku i Teodoru i da su veoma vezani. Teodora je čak deset godina mlađa od Nikolije, a po svemu sudeći odlično se slažu. Nikolija je na neki način mlađoj sestri postala i uzor jer je jednom prilikom izjavila da bi volela da studira u Atini, baš kao i njena starija sestra Nikolija.

Pročitajte Potpuno drugačija Nikolija Jovanović – Odvažna promena o kojoj će se tek pričati (FOTO)

Iako Luka i Teodora nisu toliko poznati u javnosti, mnogi tvrde da je Nikolijina mlađa sestra njena kopija i da liče jedna na drugu. Pored toga što imaju i pravi sestrinski odnos pun ljubavi i poštovanja, Nikolija Jovanović i njena sestra zajedno i posluju. Naime, osnovale su brend garderobe koji zajedno promovišu putem društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐓𝐞𝐚 (@teodoraajovanovic)

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučićević