Nikolijina fotografija
Svet

March 5, 2023 16:15

By

Relja joj je okrenuo leđa: Nikolija uslikana otečena i modra, svi joj šalju podršku FOTO

Nikolijina fotografija pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama

Nikolija Jovanović i Relja Popović privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti. Godinama žive u skladnoj vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili dve ćerke, Reu i Hanu, a o detaljima ljubavi kao i deci nikada ne govore pred kamerama.

Pročitajte: Ovo je uništilo porodicu – Nikolija i Relja sa ćerkama izašli iz Vesninog stana, nisu mogli više da izdrže

Nikolijina fotografija

Instagram

Nedavno su pazarili luksuznu nekretninu u samom centru Beograda gde su se preselili iz stana Nikolijine majke koji im je postao tesan kako ćerke rastu. Opremili su ga po sopstvenim željama, a baka Vesna im svakodnevno pomaže u odgajanju devojčica.

Pročitajte: Nikolija promenila lični opis – Sad je identična kao Vesna Zmijanac iz najboljih dana FOTO

Nikolijina fotografija

Rajko Ristić

Emotivni partneri često i sarađuju zajedno pa se retko kad odvoje jedno od drugog, a kada do toga dođe po prestoničkim kuloarima počinju da se ispredaju razne priče. Neretko ih dušebrižnici rastavljaju, ali njihova ljubav uspešno odoleva svim iskušenjima.

Pročitajte: Kriza i u Nikolijinom džepu – Pevačica nosi majčine stvari stare skoro četiri decenije FOTO

Nikolijina fotografija

Foto: Instagram

Pevačica ne krije kolika joj je podrška nevenčani suprug kako u privatnom životu tako i na poslovnom planu. Međutim, najnovija Nikolijina fotografija pokrenula je lavinu komentara na Instagramu.

Pročitajte: Definitivan kraj, rastali se Nikolija i Relja – Godine ljubavi i sreće prekinute u trenu, stiglo i saopštenje (FOTO)

Nikolijina fotografija

Foto: Instagram

Čini se da se Vesnina ćerka umorila od previše nastupa i rada u studiju, pošto su na slikama koje je podelila sa svojim pratiocima upečatljivi podočnjaci i spušteni kapci. Mnogi su se zabrinuli za pevačicin izgled pa su se zapitali gde je Relja da joj pomogne i olakša obaveze koje ima, a Nikolija im je objasnila da se podvrgla novim neinvazivnim tretmanima kako bi osvežila lice tako da nema razloga za brigu.

Pročitajte: Ćerke Nikolije Jovanović su kopija bake Vesne – Ovako se provode kod nje na Bukulji

Nikolijina fotografija

Foto: Instagram

O lepoti Vesnine naslednice bespredmetno je govoriti, a kako godine sve više se vidi da je Nikolija majčina kopija kako po vokalnim sposobnostima tako i po fizičkom izgledu.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images