Nina Badrić na Instagramu
Svet

September 28, 2023 19:30

By

Bez vode već osmi dan: Nina Badrić u bezizlaznoj situaciji, bori se da preživi

Nina Badrić na Instagramu priznala da ima nesavesnog komšiju

Hrvatska zvezda Nina Badrić trenutno se nalazi u bezizlajnoj situaciji. Naime, Nina Badrić na Instagramu požalila se da ima “komšiju iz pakla”.

Nina Badrić na Instagramu

Nina Badrić trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji

Kako tvrdi, dotična persona u svom stanu izazvala je poplavu ali ne dozvoljava da majstori saniraju kvar.

– Komšijama ispod je poplavio stan. A meni, koja živim iznad, su isključili ventile za vodu zbog straha da se ne napravi još veća šteta. Živim u 21. veku, 8 dana bez vode – napisala je Nina Badrić na Instagramu a zatim je poručila da je zvala sve institucije u državi, od GSKG, do policije.

Nina Badrić na Instagramu

Opis situacije u kojoj se nalazi poznata pevačica

– Niko mi ne može pomoći. Dotični je otišao ‘na put’, ne zna se kad će se vratiti i ne dozvoljava majstorima da poprave kvar. Dok se on igra preduzetnika, ja živim bez vode 8 dana i nikome ništa – napisala je Nina te ponovila kako je zvala sve nadležne institucije.

Nina Badrić na Instagramu

Kako kaže Nina – 8 dana bez vode u 21. veku

– Ko mi može pomoći u ovakvim bezizlaznim situacijama – upitala je.

Dom Nine Badrić ušuškan je a neprijatnosti nisu deo svakodnevice

Letnja rezidencija Nine Badrić nalazi se na Hvaru, na severnom delu ostrva, u živopisnoj Jelsi. Miran gradić pun istorije, ušuškan u zalivu, koji tokom leta živi neki sasvim drugačiji život i odiše atmosferom u mediteranskom stilu, drugi je dom velike hrvatske pop zvezde. Svojim obožavaocima Nina često daje na uvid detalje enterijera, i izlišno je reći da svaki put pokupi mnoštvo komplimenata. Stan sa pogledom od bar milion dolara uređen je u modernom stilu, ali perfektno ukomponovanom sa tradicijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Poseban akcenat priči daje kamen u klasičnom dalmatinskom graditeljskom maniru, a u svakom kutku primetno je da pevačica preferira eleganciju u saradnji sa minimalističkim detaljima i retro momentima.

U spektru boja dominira bela, koja u kombinaciji sa prirodnim svetlom prostoru pruža širinu i još poneku dimenziju. Monohromija je „razbijena“ sa nekoliko komada nameštaja u vintidž stilu, što je najviše izraženo u kuhinji sa tirkiznim elementima.Na belim zidovima nema mnogo slika – dovoljno je otvoriti prozor, koji otkriva neponovljivi pejzaž, more i ostale prirodne lepote mondenskog ostrva.

Pročitajte Nina Badrić želi da usvoji dete – Mnogo mogu da mu pružim, a ja nemam problem da ostanem sama

U Nininoj hvarskoj oazi sve je podređeno hedonizmu… Ništa pretenciozno, ali puno dobrog ukusa, mira i nenametljivog luksuza i topline. Odmor za dušu i telo.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images