Haljina Jelene Đoković
Svet

25 августа, 2023 08:15

By

Nova frizura Jelene Đoković oduševila sve: Tamna kosa je ulepšala i podmladila

Frizura Jelene Đoković je idealna za žene svetlije puti

Supruga Novaka Đokovića odavno već ima izgrađen stil. Klasika i praktičnost njen su izbor, sa čime se u velikoj meri poistovećuju dame domaće javnosti, mame sa dvoje i više dece koje su ujedno uspešne poslovne žene te nemaju mnogo prilika za detaljno sređivanje.

Frizura Jelene Đoković

Rajko Ristić

Frizura Jelene Đoković konačno nešto drugačija

I kada je garderobu, ali i kada je frizura u pitanju, Jelena se drži jednostavnosti, a i kada eksperimentiše, čini to veoma oprezno. Oprana, pokupljena kosa u punđu ili pak samo osušena na ravno, možda blago uvijena na dnu ili pak upletena u kikice sve su to vrlo jednostavni načini da na brzinu izgledate fenomenalno, a izabranica najboljeg tenisera sveta ih i te kako praktikuje.

Frizura Jelene Đoković

Ata images

Kao globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, ona se nedavno pojavila na projekciji filma uoči dolaska dr Gabora Matea, jednog od najboljih svetskih govornika i autora bestselera i sve oduševila stilom odevanja pa i frizirom, piše Story.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)


Frizura Jelene Đoković bila je blago uvijena i puštena, jednostavna a vrlo efektna. Blago podignute šiške otvorile su lice Novakove izabranice, te ne možemo a da ne primetimo da lepa Jelena sa tamnom kosom izgleda znatno mlađe, a čini se i lepše.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM