Imidž Jelene Đoković
Svet

21 Oktobra, 2022 17:00

Jelena Đoković ofarbala kosu u crno: Hoće da liči na atraktivnu Lidiju za kojom je Novak poludeo? FOTO

Imidž Jelene Đoković na meti je oprečnih komentara

Svedena,  jednostavna i toliko prirodna, Jelena Đoković je i takva jedna od  najkomentarisanijih ličnosti. U 21. veku uspešno odoleva tretmanima protiv starenja, kao i onim za negu i ulepšavanje. Ostala je verna stilu života koji ne zahteva upotrebu hijalurona, botoksa, istovremeno nije mnogo menjala pramenovima prošaranu kosu. Delimično zbog toga, delimično zbog načina na koji je ona stilizuje, imidž Jelene Đoković stalno je na meti komentara.

Pročitajte: Jelena Đoković otkrila istinu o braku sa Novakom – Stalno se sukobljavamo, kritikuje me kako ćerku učim pogrešnim stvarima

Imidž Jelene Đoković

Foto: ATA images

Ako je kosu pokupila njeni i fanovi njenog supruga Novaka Đokovića pitaju se zašto, ako ju je uplela u pletenicu raspravlja se o tome da li je to shodno njenim godinama, ako je pak blago uvije i razbaruši znaju da je kritikuju i kažu da nije pogodila priliku i temu. Jednom rečju – Ljudima se ne može ugoditi, a čini se da Jelena to ni ne pokušava.

Pročitajte: Najbolje pojavljivanje Novaka i Jelene u poslednjih par godina – Pogledajte kako su izgledali na svadbi njihovog kuma (FOTO)

Svoj fazon neguje, ipak nedavno se odlučila na jednu mini promenu – nije više plavuša. Novakova supruga kosu je ofarbala u braon mahagoni i njome se pohvalila na društvenim mrežama. Korekcija joj je svakako prijala i malo je onih kojima se ovaj njen potez nije dopao. Ipak, Jelene je ovo uradila iksljučivo zbog sebe kako bi u svoj imidž unela malo promene, a na okolna govorkanja se baš i ne osvrće.

Supruga tenisera Novaka Đokovića

Foto: ATA images

Imidž Jelene Đoković na meti oprečnih komentara – Nole je nekad bio s crnkom u vezi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pre više od deset godina bio u vezi sa Lidijom Popović koja je po zanimanju di-džej. Teniser je bio sa Lidijom u vezi pre nego što je upoznao Jelenua atraktivnoj Lidiji ta veza ostala je u lepom sećanju i za Novaka ima samo reči hvale. Rado se seća trenutaka koje je provela sa Noletom.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Fotografija pokazuje kako zaista izgleda Jelena Đoković (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

– Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale – rekla je Lidija za „Srpski telegraf“ svojevremeno i dodala:

– Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images