jelena đoković bez šminke
Svet

24 Maja, 2022 22:00

Neprepoznatljiva: Fotografija pokazuje kako zaista izgleda Jelena Đoković (FOTO)

Zašto je Jelena Đoković bez šminke kritike su koje je prate već određen period

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je bez većih problema pobedio Jošihita Nišioku u tri seta. Sa tribina bodrila ga je supruga Jelena Đoković čije je pojavljivanje iznenadilo mnoge.

Pročitajte: Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu! Ovo će joj ozbiljno zameriti!

Jelena Đoković bez šminke na Rolan Garosu 

Novak Đoković „kupio“ je sve koji su došli da ga podrže obraćajući se na jeziku domaćih navijača, što je odobrila i njegova supruga. Jelena je s osmehom na licu posmatrala obraćanje Novaka Đokovića koji kao da je još poboljšao svoj francuski, a kamere su je snimile u društvu svoje majke, kao i dobro uigranog tria: trener Goran Ivanišević, fizioterapeut Ulisesa Badijua, kao i agent Edoardo Ataldi.

Pročitajte: Jelena Đoković je ovoj lepotici srušila snove: Planirala je da se uda za Novaka

Ono što je zanimljivo je da je Jelena Đoković bez trunke šminke i sa zanimljvom frizurom došla na „Šatrije“ na meč prvog kola Rolan Garosa, a već nekoliko puta je objašnjavala zašto izbegava da se šminka.

– Nekada trpim kritike jer se nisam našminkala ili zato što nisam uvek na štiklama. Odlučila sam da između onog kako sebe volim i kako to javnost očekuje izaberem ono čime neću sebe razočarati. Svesna sam i da kao supruga sportiste mogu biti interesantna žutoj štampi, pa se iz tog razloga trudim da ne dajem mnogo povoda za naslove – kazala je Jelena Đoković čiji je osmeh bio dovoljan da pokaže svu lepotu.

Podsetimo se kako je Jelena nekad izgledala…

Pročitajte: Novakov drug iz detinjstva otkrio kakav je Đoković zaista: Ono što je uradio za školske drugove ostaviće vas bez reči

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Mondo

FOTO: Insatgram / Insatgram Screenshoot