Star

12 Jula, 2021 21:00

Novak Đoković beži sa Novog Beograda! Mora da PRODA luksuzni stan!

Novak Đoković sve više ulaže novac u nekretnine u Srbiji gde planira da živi kada napusti tenis. Međutim, penthaus u zgradi luksuznog naselja West 65 na Novom Beogradu koji je platio 545.000 evra mora da proda.

Novak Đoković prodaje nekretninu!

Naime, najbolji srpski teniser pazario je ceo poslednji sprat u toj zgradi, koji zauzima 250 kvadrata, od čega 100 kvadrata ima terasa na kojoj se nalazi bazen.  Kako Star saznaje, Đoković je sada primoran da proda tu nekretninu, jer se preko puta zgrade u kojoj se nalazi Noletov stan izgradila kula od 40 spratova, pa oni koju su kupili stanove pri vrhu imaju pogled na Novakov privatni bazen, što se njemu nikako ne dopada. Međutim, Jelena se protivi toj prodaji i pokušava da nagovori muža da odustane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Prošle godine izgradila se kula od 40 spratova, tako da sad vlasnici najviših stanova imaju pogled na Noletov bazen. Đokovići zbog toga više nemaju privatnost, pa bazen više ne koriste, retko i izlaze tu na terasu. Zato je Nole rešio da proda tu nekretninu, ali se Jelena buni. Rekla mu je da to ne sme da radi, već da mora da sačeka još malo. Njoj se mnogo sviđa ta lokacija i navikla je tu da bude. Inače, Jelena je poslednjih godinu dana potpuno drugačija, voli da komunicira sa komšijama i prija joj ta sredina jer su svi ljubazni i baš je briga da li će neko da je posmatra iz druge zgrade – otkriva za Star izvor blizak Đokovićima i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kada je prošle godine počela da se gradi nova kula, Novak je razgovarao sa Jelenom i složili su se da kupe i tu stan na 40. spratu, gde je i Lepa Brena pazarila nekretninu. U toj zgradi kvadrat iznosi čak 5.000 evra. Kada su kupili tu stan, nisu imali u planu da ovaj penthaus prodaju. Jelena se nada da će se Novak predomisliti i da će ostati tu da žive bar još neko vreme – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ