Komšinica Novaka Đokovića
svet

February 26, 2020 21:00

By

“Novak i ja smo dobijali batine od roditelja, a Stefan i Tara neće nikada!” Jelena Đoković iskreno o vaspitanju dece!

Jelena Đoković, žena našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, iznenadila je mnoge kada je govorila o vaspitanju dece na panel diskusiji “Budućnost je sad”. Podelila je svoje iskustvo u ulozi majke sa okupljenima, a poseban akcenat je stavila na to da Stefana i Taru ne vaspitavaju batinama. Nakon panela je neformalno govorila o tome kako je odgajati decu u današnje vreme.

– Ja se bavim svime što želim, bavim se svojom porodicom, decom i mužem, a i pišem. Mislim da ću jednog dana biti spisateljica. Praktično ne žalim ni za čim i ne mislim da se nisam u nečemu ostvarila zato što sam Novakova supruga. Naprotiv, zbog toga sam se u svemu još više izgradila – istakla je Jelena.

NOVI STAR! Luna skupila dokaze protiv Marka! Vraća se da ga UNIŠTI! Viki i Dara se umalo POTUKLE! Miljana pretila Darkovoj verenici! Otkrivamo gde sada radi Snežanin sin!

Ana Nikolić OTKAČILA NOVOG DEČKA?! Vratila se sa odmora pa ga ostavila zbog OVOGA!

Severina podnela prijavu za OTMICU! Haos u porodici Vučković!

Kada je bila upitana kako vaspitava sina i ćerku i da li će jednoga dana uticati na izbor zanimanja Tare i Stefana, Jelena Đoković je rekla:

– Da li vam ja delujem tako? Oni mene vaspitavaju i prevaspitali su me od njihovog prvog dana. Ja ih ne vaspitavam. Zbog njih sam svesna koliko imam još da rastem, i sagledavam svoje greške. Oni mi pokazuju da ne mogu više da mislim da znam bolje od njih. Oni su toliko čisti, bez grešaka, predrasuda, idu u svet sa takvom živošću i nevinošću. Nama stalno govore da ne budemo naivni. Ali, baš treba da budemo takvi. Otvoreni, bez očekivanja. Ja to učim od svoje dece. Nikada neću ništa očekivati od njih. Svojoj deci ću uvek reći: “Ma, vi ste najbolji! Ne treba vam ništa više!”.

View this post on Instagram

Hello Valentines! In the world where we give so much visibility and space to many crazy and ridiculous things, it sounds like a good idea to have a day to remind us how important LOVE is. It changes vibrations to positive frequency and we do make a conscious effort to be kind and loving, at least for a day! When you feel happy on this day thanks to all the nice gestures, you want to make it last longer… and that’s how love spreads! let’s celebrate LOOOOOVEEEEE always!!! 🤪😍❤️🥰👨‍👩‍👧‍👦🥂 Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mracnih poruka koje kruze oko nas, cesto zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega. I neka ova pozitivna vibracija potraje, i prosiri se sirom sveta! Neznost, paznja, ljubaznost, prastanje… A svima koji slave Svetog Trifuna – srecna slava i puno LJUBAVI ❤️😘🥳🥂

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Jelena Đoković istakla da nikada nije udarila sina i ćerku

Najviše pažnje privukla je priča Novakove supruge o tome da mališane ne vaspitavaju batinama. Ona je ponosno istakla da Tara i Stefan nikada nisu dobili batine.

– Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – istakla je Jelena na panelu, prenosi “Mondo”.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram Printcreen