Novak Đoković
Scandal

24 Jula, 2021 14:00

Novaku Đokoviću hteli da sruše kuću na Fruškoj gori!

Novaku Đokoviću hteli da sruše kuću na Fruškoj gori!

Novaku Đokoviću hteli da sruše kuću na Fruškoj gori! Kuća je sagrađena kraj jezera, za gradnju su korišćeni samo prirodni materijali, ima preko hiljadu kvadrata i opasana je visokim zidovima koje niko ne može da preskoči, niti da im priđe. Sve to je, kako SCANDAL! saznaje, upalo u oči pojedinim ljubomornim građevinskim preduzimačima, pa su se nameračili na Noletov plac, ali ne samo na njegov, već na nekoliko na tom području, te su u planu imali da ih otmu za sebe!

LJUBOMORNI ZLOBNICI GA OPET MINIRAJU

Novak Đoković, Jelena Đoković

Ti preduzimači su ljubomorni jer je Nole, kao i ostali u njegovom komšiluku na Fruškoj Gori, među prvima primetio koliko je to lep predeo i na vreme je sagradio vilu. E sad oni žele to područje za sebe jer su u planu imali da grade turistički kompleks, ali kako nijedan plac u toj okolini nije na prodaju, na umu su imali da se posluže nameštanjem afera – objašnjava nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Novak Đoković tražio specijalne zahteve na proslavi!

Novak Đoković

Novaku Đokoviću hteli da sruše kuću na Fruškoj gori!

Počeli su da kopaju po papirima ne bi li našli neku nepravilnost u građevinskim dozvolama i na taj način primorali Novaka i ostale da se odreknu te imovine na Fruškoj Gori. Međutim, sve je čisto i po zakonu i tu su izvisili. Onda su se uhvatili navodne zloupotrebe prirodnih površina i seče šuma, ali ni od toga nema govora. Pa Novak je ljubitelj prirode, on to nikada ne bi uradio, a taman posla da bi prekršio zakon. U svakom slučaju, zle namere opasnih i zlih preduzimača pale su u vodu iako su na sve moguće načine hteli da napakoste Novaku i nameste mu zamku – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ