Novi dečko Ive Grgurić
ekskluzivno

29 Oktobra, 2022 11:15

Sreća nije da se krije: Iva Grgurić pokazala novog bogatog dečka, baš idu jedno uz drugo FOTO

Novi dečko Ive Grgurić je ovaj bogataš

Tokom letnjih meseci okončala je vezu sa imućnim Crnogorcem, Milošem Mandićem koji sada ljubi influenserku Dunju Jovanić. Iako nije želela nikad da potvrdi vezu sa lepim đetićem, Iva Grgurić je svaki slobodan trenutak provodila u Porto Montenegru gde mladić i radi. Bila je veoma bliska sa njegovom sestrom, a ljubav je nestala preko noći kada se Jovanićeva pojavila u njegovom životu.

Pobednica Zadruge među svojim bliskim prijateljima nije krila koliko pati, ali sada joj se ponovo sreća osmehnula te je našla novu ljubav. Novi dečko Ive Grgurić, kako se danima unazad spekulisalo je bogati Beograđanin, Nemanja Petošević, a ona je lepe vesti sada i potvrdila fotografijom na Instagramu.

Pročitajte: Iva Grgurić u TAJNOJ VEZI s članom bande „Pink panteri”?

Novi dečko Ive Grgurić

Foto: Instagram

Izvor blizak paru je za „Kurir“ ranije ispričao da se radi o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, sedište njihove firme je u Luksemburgu, a posluju širom Evrope.

Sreća nije da se krije, očigledno je Ivin moto, te tako je svima jasno stavila do znanja da je novinski natpisi i skandali ne mogu uzdrmati. Dok popularna Hrvatica uživa u ljubavi, javnost očekuje njen ulazak u Belu kuću, a kako će to prihvatiti novi izabranik, ostaje nam da vidimo.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Rajko Ristić