Scandal

29 Marta, 2021 19:00

Novi RAT! Lukas UDARIO na Radu! Ona poredi PESME sa STANOVIMA!

Od kada je Rada Manojlović izjavila da u šteku ima toliko kupljenih pesama da bi od tih para mogla i stan da kupi, ali ih ne izdaje jer je korona i smatra da nije povoljan trenutak, Aca Lukas se baš naoštrio i isprozivao je, piše SCANDAL!

To nije umetnost!

On pak smatra da pesme i muzika nemaju veze s koronom, te da se muzika sluša i da je to umetnost, a da je čista glupost to što ih pevačica poredi sa kvadratima i stanovima! Rada je to, naravno, videla i baš se smorila!

Rada se baš rastužila, ona to nije zaslužila. Da je pametna, treba da tuži Lukasa. Ona njega poštuje i ceni, uvek ga hvali na sva usta, a on se uhvatio za njeno poređenje pesama i stanova, pa realno je tako. Šta se sad on pravi pametan! Pa umela bi i Rada da oplete po njemu, ali neće jer to nije njen stil. Mada, ponavljam, ako nas pita, treba i da ga tuži i da ga javno isproziva – objašnjava izvor SCANDALA, a Lukas je ovako prozivao Radu:


Pa šta ako je korona, nije korona zahvatila i radio stanice! Svi mi radimo pesme za profit, ne snimam ni ja za džabe. Najunosniji posao je snimiti CD, volim da me ovaj narod sluša. Ali nam je muzika šarena jer se pesme porede sa kvadratima. Ovo je umetnost, a kvadrati su žiranti, kupiš stan, pa ga izdaješ za 200-300 evra, to je isplativo, ma mene te priče ne zanimaju, ja se bavim muzikom zato što volim tu umetnost – izjavio je za SCANDAL! Lukas i duboko povredio Radu koja je verovala da su prijatelji.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL