Star

30 Decembra, 2020 23:00

Novi RAT na estradi? Era Ojdanić isprozivao koleginicu zbog EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA?

Era Ojdanić se i dalje odmara jer nema posla zbog korone. Redovno prati po medijima šta rade njegove koleginice sa estrade, a pošto je video slike u toplesu Nade Topčagić i Suzane Mančić, poručio je obema da on ima daleko eksplicitnije fotografije.

Pljušte prozivke zbog eksplicitnih fotografija?

Sit sam se nasmejao kada sam video da Nada Topčagić stavlja svoje slike u toplesu posle toliko godina na društvene mreže. Zamislite da ja sada objavim moje slike sa nudističke plaže u Bečićima. Imam i ja tih slika, samo da znate, ali šta će meni to sada, mada bi to bila prava bomba – kaže Ojdanić za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@nadatopcagic)

-Ma pola estrade bi poludelo. A za Nadu to nije ništa iznenađujuće, ona je stalno bila polugola. Nikada nije imala stida, oduvek je bila slobodna, žestoka i moćna. Po tom pitanju skidanja je skroz opuštena, ko da mi je rod iz familije. Bila je ona kao mlada ekstra riba, a ni sada ne izgleda loše. Ima lepu nogu i struk, i što je najbitnije, nema ništa plastično i silikonsko na sebi kao ove današnje pevačice – kaže Era u svom stilu i objašnjava kako su nastale njegove slike na jednoj crnogorskoj nudističkoj plaži:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Lecic (@branislavlecic)

Kada sam video pune novine glumca Branislava Lečića sa ženom na nudističkoj plaži na Adi Bojani, rekoh sebi ako mogu oni, što ne bih i ja. I ja ti odem na nudističku u Bečićima. Bio sam pravi hit. Međutim, samo su me jurili, svi su me slikali i onda to više nije bilo to. Svi su imali sliku mog polnog organa. I onda kažem sebi bolje onda da se obučem. Ali i dan-danas imam te slike. Stoje i čekaju pravi trenutak za eksploziju – poručio je zagonetno Era.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR