Frizura Suzane Mančić
Star

November 22, 2020 15:00

By

Suzana Mančić za STAR: “Brunclikova i ja smo PRVE STAVILE SILIKONE! Ne pitajte me za CECINE GRUDI!”

Suzana Mančić u poslednjem trenutku je napustila Grčku i došla u Beograd kako bi bila uz ćerke u jeku pandemije. Iako je ostavila svog životnog saputnika, Suzana ne tuguje jer kako kaže navikla je na takav život na daljinu. Međutim, voditeljka poslednjih nedelju dana nema mira, od kada se na društvenim mrežama pojavila njena slika sa Nadom Topčagić u toplesu, zbog čega svi bruje. Ipak, Suzi ide uzdignute glave i za novi broj magazina STAR objašnjava šta ta slika znači za nju

“Nisam predlagala Nadi da ugradi silikone. To je lična stvar!”

Jel vas iznenadila slika u toplesu vas i Nade Topčagić?
“Iznenadila sam se jer je to mnogo stara fotografija i prosto me je začudilo da je ostala u životu. Prijatno me je iznenadilo, jer smo nas dve bile, mlade, nasmejane, nenameštene na nekoj plaži. To je slika iz 1986.godine iz Kumbora. Sećam se da nas je slikao njen muž Zlatko. U to vreme je taj kupaći, takozvani monokini bez gornjeg dela bio hit. To je bilo nešto najnormalnije, nosile su ga mlade mame, obične žene, ma, svi po plaži. Ali, tada nije bilo ni paparaca, ni mobilnih telefona, pa da se odmah slike kače po društvenim mrežama”.
Jel joj zamerate što je objavila sliku?
“Nada se smeje sada, smejem se i ja jer je to istorijska fotografija. Drago mi je da je ta slika izašla u javnost da se vidi da smo nas dve još žive. E, sad, ne sećam se kako su izgledale Nadine grudi, pošto sada kuka kako je izgledala ko pljeskavica. Mislim da sam ja tada već imala silikone u grudima, ali nisam Nadi predlagala da ih stavi. Nisam nikada nikome ništa predlagala jer svako treba o sebi da vodi računa.”

“Davne ’87 sam pitala Zoricu da li ima dobrog hirurga”

Vama je Zorica Brunclik predložila hirurga?
“Ne, ja sam Zoricu pitala, pa mi je ona te davne 1987. čini mi se rekla da ima dobrog hirurga u Nemačkoj, kod koga sam ja otišla. Tih godina je to bila tabu tema, malo je žena tada imalo silikone. Nisam nikome predlagala posle svog zahvata, jer se ipak u tuđe živote ne mešam.”
Jesu za vaš ukus prevelike grudi Karleuše, Cece i Dare?
“Ne bih njih komentarisala. Nemojte da me pitate takve stvari molim vas.”
Jel vam smeta kada vidite mlade devojke pune silikona?
“Tuđi životi me ne interesuju. Po meni je to bezveze, jer svako treba da ima svoju individualnu crtu, a ne da svi ličimo jedni na druge.”

Šta se dešava sa vezom Simice i Suzane, šta zna o ljubavi Miroslava Ilića i životu Isidore Bjelice pročitajte u novom broju magazina STAR!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR