Novi učesnik Zadruge
Svet

24 Januara, 2023 19:33

U Zadruzi tek sledi haos: Mitrović otkrio ko za vikend ulazi u Belu kuću VIDEO

Novi učesnik Zadruge pomrsiće konce Anđeli i Zvezdanu

Željko Mitrović spremio je nešto što će šokirati sve zadrugare, a gledaoce nesumnjivo još više zaintrigirati. Ipak, Zvezdan Slavnić će se najviše iznenaditi kada za vikend bude video ko je novi učesnik Zadruge. A, ko je u pitanju, vlasnik televizije Pink otkrio je u videu koji je objavio na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Milan Milošević se zamerio Milici i Željku – Uputio im reči koje nisu očekivali 

Ata images

– Međed je moj stari konsultant. Kad god pravimo programsku šemu ja se sa njim konsultujem. Međed mi je rekao da je problem sa Zadrugom što previše međeda ima u njoj. I ponudio se da nam pomogne malo oko kastinga. Prošli put si me dobro savetovao, pa smo odlično prošli. Vidiš ovo, ovo mi je dilema sada – govorio je Željko, a zatim otkrio da je novi učesnik Zadruge supruga Zvezdana Slavnića, koju je on ostavio zbog 22 godine mlađe Anđele Đuričić.

Pročitajte: Veza sa Zvezdanom je skupo koštala – Evo kako su Anđelini roditelji reagovali na ćerkino ponašanje u Zadruzi 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

– Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi. Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića – otkrio je.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM