Scandal

29 Marta, 2021 13:00

Oglasio se Misicin BIVŠI! „Smatram IZDAJOM ono što je uradila!”

Misica Jovana Ljubisavljević iznenadila je mnoge kada je uživo u programu ostavila svog dugogodišnjeg dečka Luku Pojužinu nakon što je u „Zadrugu” ušao fatalni zavodnik sa Zvezdare – Stefan Karić.

Luka progovorio o Jovaninoj izdaji!

Iako Luka u prvo vreme nije želeo da se oglašava u medijima, on je ipak odlučio da prekine tišinu pa je u emisiji „Pitam za druga” progovorio o čitavoj situaciji u kojoj se našao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Pojuzina (@luka_pojuzina)

Šta da kažem što ljudi već nisu videli. Nisam očekivao da će sve tako biti, nemam ništa ružno o Jovani da kažem, život ide dalje, tako je, kako je. Nisam zauzet, odmaram trenutno, prija mi ovako. Uglavnom dobijam podršku sada od ljudi. Ne zameram Jovani, imali smo neki dogovor pre ulaska, ali vidim da je tamo drugačija situacija, površno smo gledali na neke stvari i to nas je koštalo. Dogovor je bio da ja napolju ne radim ništa što ne bi trebalo, ja sam to ispoštovao. Dogovor je bio da ona ne radi ništa unutra što ne bi trebalo… Desilo se… Ona ništa nije radila, dok je bila sa mnom, ostavila me je, pa je onda bilo šta je bilo. Bio sam siguran u nju, nisam očekivao to, ne bih je sigurno pustio da nisam bio siguran u nju – rekao je Luka i dodao:

-Bilo mi je jako čudno, nisam znao da to tako javno može da se desi, ja nisam javna ličnost, nisam verovao, ali šta je tu je… Iskreno, sad ne osećam ništa prema njoj, afekat je bio, ja mislim da je to to. Nije mi teško… Tamo je verovatno drugačije, možda se tri godine zaborave, Jovana je meni bila super, prijala mi je, ali izdešavalo se šta se izdešavalo… Zatvoren prostor, drugačiji odnos, ne bih da joj sudim, prema meni je napolju bila super, nikad u životu joj ne bih oprostio, ne bih nikad mogao da pređem preko toga, smatram izdajom ono što je uradila – bio je jasan Jovanin bivši.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / PRINTSCREEN