olja karleuša
jedva preživela

18 јуна, 2022 16:00

Borba za život i infarkt pluća: Olja Karleuša za dlaku izbegla smrt

Olja Karleuša uspešno se oporavlja posle embolije pluća, i bolničkog lečenja na kom je provela više od 20 dana. Kako kaže, imala je sreće ali i božju pomoć pa je sada dobro.

Olja Karleuša za dlaku izbegla smrt

– Dugo sam imala bol u listu noge. U prvi mah sam mislila da sam možda istegla tetivu, ligamente. Baš me je bolelo. Išla sam kod lekara, na nalazima je bilo sve kako treba, čak je i dopler krvnih sudova bio dobar. Međutim, u jednom momentu se taj tromb otkačio i stigao, takoreći do pluća – počinje priču Olja Karleuša i dodaje:

Pročitajte: Tužan dan za pevačicu: Olja Karleuša ostala bez voljenog člana porodice (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial)

– Počela sam teško da dišem, imala sam kratak dah, gušenja, onda sam otišla da snimim pluća i tu se zapravo videlo stanje u kakvom sam se nalazila. U narodu se to zove infarkt, a zapravo je embolija pluća. Dvadesetak dana sam ležala u bolnici, u krevetu sve vreme. Nije bilo naivno ni najmanje. Ali, uz dobru disciplinu, pridržavanje saveta lekara i božiju pomoć, sada je sve kako treba. Oporavljam se i dalje, ali je sada dosta bolje. I dalje idem na kontrole, slušam savete i preporuke lekara – zaključila je Olja.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: INSTAGRAM