Brat Rade Manojlović
Star

23 септембра, 2021 19:00

Rada završila u HITNOJ! Nakon preležane korone dobila jako GUŠENJE!

Rada Manojlović još uvek se oporavlja od koronavirusa. Kako Star saznaje, pevačica ima posledice, pa je nedavno završila u hitnoj.

Rada završila u hitnoj!

Rada je imala blaže simptome i bila je u stanu u izolaciji sa sestrom Majom, jer su obe bile zaražene. Pila je terapiju i vitamine, međutim, kada je dobila test da je negativna, počela je da se zamara sve češće i da ima bol u grudima. Pripisala je to sve posledicama koje su ostale usled korone, međutim, nedavno je dobila napad, pa je morala da ode pravo u hitnu. Ona je inače odmah nakon karantina počela da radi, baš je dala pun gas, da nadoknadi te dve nedelje što je morala da miruje, i naravno, preforsirala se. Jedno veče joj je bilo baš loše, požalila se sestri Maji da je stiska neki bol u grudima… A kroz nekoliko minuta počela je da se guši. Maja je odmah stavila u kola i odvezla kod lekara. Tamo su je zadržali tri sata i oštro joj naglasili da mora da miruje, takođe su joj prepisali terapiju, jer ima problem sa zgrušavanjem krvi i mora da pije lekove kako bi regulisala krv – priča izvor blizak Radi za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Nakon te noći otišla je u selo kod svojih kako bi se malo izolovala i odmorila. Sestru je zamolila da ne govori ocu i maćehi da je bila u hitnoj jer su se sekirali dok su njih dve bile zaražene. Sad će malo da povuče ručnu, odradiće nastupe koje je zakazala, ali će sve dnevne obaveze prolongirati kako bi bila što odmornija. Uplašila se jako, tek sada je svesna da treba vremena da joj se organizam i telo odmore i oporave – kaže izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ