Surogat majčinstvo svet portal svet
Svet

June 18, 2024 11:45

By

ON je otac Marijinog sina, Mario liči na njega: Pevačica konačno sve otkrila

Ko je otac sina Marije Šerifović sada je poznato

Marija Šerifović početkom decembra prošle godine postala je majka, kada je pomoću surogat majke njen sin Mario stigao na svet.

Sve od tada javnost se pitala ko je otac sina Marije Šerifović a pevačica je sada odlučila da otkrije neke detalje o njemu.

Ko je otac sina Marije Šerifović svet portal svet

Foto: Instagram

Ko je otac sina Marije Šerifović pevačica konačno otkrila

U početku se govorilo da je Mario kopija majke Marije, međutim, što je više rastao i što je više pokazivala njegove fotografije i snimke, postalo je jasno da pevačicin naslednik nije ni nalik njoj. Plava kosica, plave oči, sve je ono što Mario ima, a njegova majka ne.

Ko je otac sina Marije Šerifović svet portal svet

Instagram

No, gostujući u emisiji kod “Ami G šou” kod Ognjena Amidžića, Marija je rešila da progovorio o muškarcu čije gene nosi njen naslednik za koga svi kažu da je prelep.

Pročitajte Marija Šerifović krstila sina iako je u početku odbijala da to učini – Ovaj datum nije slučajno izabran za ovaj sveti čin

Na osnovu tizera koji se pojavio na Instagramu i Marijine izjave zaključuje se da je reč o veoma lepom muškarcu koga priželjkuju mnoge žene.

– Strašan dasa, Evropejac – rekla je Marija, a potom se osvrnula na vaspitavanje naslednika.

Ko je otac sina Marije Šerifović svet portal svet

Instagram

– Ako bude bio doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, ako bude vulkanizer kupiću mu ceo Tošin bunar. Tako da ja sam jednako srećna – istakla je pevačica koja ne krije koliko je srećna što se ostvarila u ulozi majke.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM