Svet

May 7, 2023 11:15

By

Majka Branka očajna: Taman kad su mislili da je bolje, Darku se naglo pogršalo stanje FOTO

Ošišao se Darko Lazić, supruga šokirana

Darko Lazić već više od mesec dana ponovo bije bitke sa zdravljem. Kao što je poznato, on je pre nekoliko godina prvi sa naše javne scene smogao snage i upustio se u operaciju smanjenja želuca. Kako je sve prošlo u najboljem redu, pevaču je ostao višak kože koji je takođe morao da skine hirurškim putem.

Pročitajte: Uzbuna u kući zbog prinove – Majka Darka Lazića ne odobrava snajinu trudnoću, dete ne sme da se rodi

Frizura Darka Lazića

Dugo je razmišljao Darko da li to da odradi, a velika podrška mu je bila sadašnja supruga Katarina, te je on ponovo otišao pod nož. Iako naizgled rutinski zahvat, njemu je izazvao brojne zdravstvene tegobe. Pa tako, Lazić je tek pre nekoliko dana definitivno napustio bolnicu.

Pročitajte: Nova drama u domu Darka Lazića – Majka i izabranica rešile da pevaču saspu svu istinu u lice FOTO

Frizura Darka Lazića

Čim mu je bilo bolje, poželeo je nove promene u životu. Ošišao se Darko Lazić a nova frizura potpuno je drugačija od one na koju smo navikli. Naime, njega je partnerka ošišala do glave što je pevač pokazao na društvenim mrežama.

Pročitajte: Iskrvario – Taman kada je mislio da je kraj, rana se otvorila, Darko Lazić bije najtežu bitku FOTO

Frizura Darka Lazića

Foto: Ata images

I dok su neki njegovi fanovi oduševljeni ovakvom promenom, drugi smatraju da mu ćelavost ne stoji, te da se više ne šiša ovako drastično. Koga će poslušati, vreme će pokazati, ono što je sigurno Darko uživa u životu i planira veliku svadbu sa Katarinom a u prilog tome govori i podatak da se njegova izabranica odlično slaže sa njegovom majkom Brankom, iako su mediji spekulisali drugačije.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images