Otac Marije Šerifović
Svet

December 20, 2023 09:00

By

Otac Marije Šerifović ne može da dočeka da vidi unuka: Iz daleka spremio veliko iznenađenje

Otac Marije Šerifović za unuka spremio iznenađenje

Otac Marije Šerifović jedva čeka da upozna unuka a tim povodom spremio mu je i prelepo iznenađenje. Pevačica Marija Šerifović ostvarila se u najznačajnijoj ulozi uz pomoć surogat-majke u Sjedinjenim Američkim Državama.

otac Marije Šerifović

Instagram

Otac Marije Šerifović s nestrpljenjem očekuje da upozna unuka

Naime, naslednik Marije Šerifović rođen je u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Pročitajte Marija Šerifović progovorila o ocu svog sina – Otkrila sve detalje Mariovog rođenja

Ovim povodom se oglasio otac Marije Šerifović muzičar Rajko, koji je priznao da jedva čeka da svog unuka uzme u naručje.

otac Marije Šerifović

Foto: Rajko Ristić

Otac Marije Šerifović presrećan što će saznati kako je biti deda

– Hvala vam najlepše na lepim željama. Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne… Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo… Jedva čekam da osetim taj osećaj!

Pročitajte Mario će uživati u domu kao iz bajke – Marija pripremila stan za sinov dolazak, njegova soba je najlepša (foto) 

– Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija – ističe otac Marije Šerifović na samom početku razgovora, te se osvrnuo i na obeležavanja babina:

otac Marije Šerifović

Rajko Ristić

– Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke.

Pročitajte Prvi put sa sinom u šetnji – Marija pokazala kako ona i Mario uživaju, jedan detalj posebno privlači pažnju 

– Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka… Ma, biće puno poklona, hvala Bogu!

marija serifovic

Rajko Ristić

Podsećanja radi, otac bebe Marije Šerifović za sada nije poznat javnosti, ali je pevačica otkrila da će njen sin biti upoznat sa svim vezanim za njegovo rođenje.

– Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će moj sin, kada dođe vreme, o tome znati sve.

Marijin sin je inače rođen u Americi, uz pomoć surogat majke, a ova procedura veoma je skupa. Pomoću surogat majčinstva decu su dobile i brojne svetske zvezde kao što su Kim Kardašijan, Naomi Kembel, Prijanka Čopra, Paris Hilton, Ronaldo…

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević