Scandal

30 Januara, 2021 18:00

OTKRIVAMO šta se zaista dešavalo na SLAVI Cecinog dečka Bogdana

Ceca Ražnatović posetila je prošle nedelje porodicu svog dečka Bogdana u Kragujevcu. Naime, porodica Srejović slavi Svetog Jovana, pa je to bio odličan povod da ih Ceca upozna , a domaćini su bili oduševljeni jer ih je Ceca ispoštovala i došla, to im je bio znak da je Ceca prava žena za njihovog sina i da je to što je toliko uspešna i ostvarena nema veze sa njenim srcem, te da je poštovanje prvi znak velike ljubavi.

Evo šta su joj sve radili njegovi roditelji

Bogdanovi roditelji su presrećni jer je Ceca došla na njihovu slavu. I baš zbog toga potrudili su se da je ispoštuju, pa su na takav sveti dan dali blagoslov njenoj i Bogdanovoj ljubavi! Rekli su da su uz njih, da ih podržavaju i da će šta god se bude dešavalo uvek biti uz njih. Svesni su da može da ih sačeka veliki medijski pritisak, ali sa druge strane, njima je bitno da Ceca i Bogdan budu srećni i onda će i medije zanemariti. Oni smatraju da to što je došla i uveličala im slavu podrazumeva dokaz da ima ozbiljne namere sa Bogdanom i da je pre svega zrela, ostvarena i ozbiljna žena. Kažu i da je Bogdan najzad našao ženu koja ga neće povrediti kao bivše – otkriva naš izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Rekli su joj iskreno da su jako srećni što su njih dvoje pronašli jedno drugo i da Bogdan odavno nije bio srećan i zadovoljan. Uverili su se da je Ceca privatno normalna i fina žena i da sada više nema nikakve brige da će zaista uživati u budućnosti. Rekli su joj da im je jako prijatno u njenom društvu i da su sada mirni pošto im je sin u sigurnim rukama. Strepeli su ranijih godina zbog Bogdanovog razvoda. Tačnije, on je to sve jako teško podneo jer je mislio da je to za ceo život, pa mu je dugo trebalo da se oporavi. Ali sada su sigurni da je Ceca osoba kakvu svako može samo da poželi, pao im je kamen sa srca, takođe, sigurni su da će i njihova unuka, a Bogdanova ćerka iz prvog braka biti srećna pored Cece, jer je osećajna i emotivna žena u šta su se i uverili – priča nam izvor i za kraj dodaje:

A kad su završili sa upoznavanjem i zvaničnim razgovorima, usledilo je bogato posluženje. Ceca je baš uživala i mnogo joj je drago što je upoznala Bogdanovu porodicu na tako lep i važan dan – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL