Scandal

11 Aprila, 2021 16:00

Ovi pevači su PROPATILI zbog SLOBE MILOŠEVIĆA!

Tokom devedesetih, dok je Slobodan Milošević bio na vlasti, cela Srbija bila je pod sankcijama i svi su živeli jako loše, a samim tim i mnogi pevači sa estrade! U to vreme najviše su propatili i osetili štetu na svojoj koži pevači koji su bili megapopularni u bivšoj Jugoslaviji među kojima Lepa Brena, Dragana Mirković, Vesna Zmijanac, otkriva SCANDAL!

Tokom devedesetih izgubili su velike pare!

– Za pevačice koje ste pomenuli i mnoge njihove kolege koji su u vreme bivše Juge bili na vrhu, devedesete su bile pakao, sve je stalo – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:


Više nisu mogli da nastupaju kao nekad na teritoriji one velike zemlje kada su ubirali slavu i divljenje od svih naroda. Sankcije su im bukvalno uništile karijere, da nije bilo rata i krize, svo ti ljudi bi zaradili ozbiljno velike pare, ali usred nesrećnih okolnosti, i za njih je sve stalo. Zamislite kakav je to šok bio za njih, ali i za publiku koja ih i danas voli širom bivše Juge. Zaista je to tužna priča – objašnjava izvor a SCANDAL!  i nastavlja:

Na sve to na sceni su se pojavili novi likovi i novi pevači, došla je neka druga vrsta muzike, ali to zvezdama iz Juge nije smetalo, za njih je šok bio što su odjednom morali da paze šta pričaju i o kome jer je sve moglo da bude upotrebljeno protiv njih… Baš je bilo teško, i to sve samo zato što nisu hteli da se petljaju u politiku. To je bio danak koji su mnogi plaćali, ne samo pevači, svi koji nisu hteli da se mešaju u Slobinu i Mirinu politiku. Srećom, svi su vredni i sposobni, pa su izdržali taj period i nakon 2000. Godine nastavili su tamo gde su stali pre raspada velike Jugoslavije – dodao je izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/PRINTSCREEN