Svet

21 Januara, 2022 19:00

OVO ĆE VAS ŠOKIRATI! Sa ovoliko novca mesečno Lepa Lukić mora da preživi!

„Hoćemo li doživeti penziju i koliko će ona iznositi?“, je danas jedna od vrlo čestih dilema među ljudima koji se bliže penzionisanju, ali i među sve više mladih koji se pitaju, i koliko će morati da imaju godina kada se budu penzionisali, i kolika će im biti penzija. Međutim, za Lepu Lukić to uopšte nije dilema, jer pevačica prima ne jednu već tri penzije!

Lepa Lukić

ATA/IMAGES

Naime, Lepa Lukić otkrila je nedavno za jedan domaći medij, da ima čak tri penzije. Kako i sama kaže jednu je zaslužila sa određenim godinama života i radnog staža, druga je nacionalna, a treća je kanadska, koju je nasledila od pokojnog muža.

Pročitajte: Lepa Lukić opasna: Na kartama ojadila Ljubu Zemunca i Ćentu!

OVO ĆE VAS ŠOKIRATI!

Pevačica je prvi put rekla koliko joj svakog meseca leže na račun, i to zbog pitanja novinarke da li od tih penzija može da se živi.

Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa – rekla je Lepa, a onda objasnila odakle joj sve tri penzije:

BOJAN VUKOVIĆ

– Nacionalnu penziju nisam jurila. Bila sam u Americi i kada sam se vratila, čula sam se s nekim ljudima koji su mi rekli da sam je dobila. Država me je priznala. Prvih deset godina sam plaćala penziono i socijalno osiguranje, a kada me je država prihvatila, sve je ona plaćala. Ja sam dobila i status istaknutog umetnika, tako da sam prvu penziju dobila sa 35 godina radnog staža i 55 godina života. Država je videla koja sam sva priznanja dobila, to sam i priložila – iskreno je objasnila legenda narodne muzike za „Kurir“ televiziju.

Pročitajte: Za nju kažu da je fatalna žena! Da li biste prepoznali pevačicu sa ove fotografije?

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/YOUTUBE/GRAND