Svet

21 Januara, 2022 18:00

Za nju kažu da je fatalna žena! Da li biste prepoznali pevačicu na ovoj fotografiji!?

Mnogi ovu pevačicu smatraju za  fatalnom ženom. Muškarci su ludeli za Zlatom Petrović, iza sebe ima dva „propala“ braka i to sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom.

zlata petrovic

RAJKO RISTIĆ

 

Da li biste prepoznali pevačicu na ovoj fotografiji!?

 Naime, ovih dana društvenim mrežama kruži fotografija popularne srpske pevačice, a mnogi nisu mogli da prepoznaju o kome se radi. U pitanju je fotografija pevačice Zlate Petrović iz mladosti, koja danas izgleda potpuno drugačije, ali i dalje važi za jednu od najlepših pevačica na estradi zbog njene harizme i energije koje ima u sebi.

Pročitajte: Zlata Petrović živela u bedi sa miševima! A sad ima stanove i pozlaćen nameštaj!

RAJKO RISTIĆ

 

Podsetimo, Zlatin privatni život mnoge intrigira. Sa svega 14 godina Zlata se udala, nju su majka i očuh obećali bez njenog pristanka. Dve godine nakon udaje pobegla je od svog muža.

Pročitajte: Zlata Petrović otkriva: „Evo zašto je Brena prestala da se druži sa nama!“

Naime, nije tajna da Zlata potiče iz siromašne porodice, zbog toga je Zlata skromnost zadržala tokom cele svoje karijere. Odrasla je sa majkom i očuhom, a završila je, kako saznajemo, Osnovnu školu, još kao vrlo mlada nastupala je sa svojom majkom kao pevačica u kafanama. Zlata se nikada nije stidela svog porekla. Svoju skromnost prenela je i na svoju decu. Kada je imala samo četrnaest godina, njena majka i očuh odlučili su da Zlatu protiv njene volje udaju za jednog dečka. Zlata je sa njim bila dve godine, a potom pobegla kod tetke u Beograd. Sa šesnaest godina počela je da se ozbiljnije bavi muzikom, a svog oca je upoznala u dvadesetoj godini života.

gocu i zlatu napao manijak

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Viki Miljković iznenadila sve: „Stroga sam kao šef!“ A evo koliko je darežljiva!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM