Star

21 Januara, 2022 17:00

Viki Miljković iznenadila sve: „Stroga sam kao šef!“ A evo koliko je darežljiva!

Stalni član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“,Viki Miljković koristi svaku priliku da promoviše svoj novi biznis koji je pokrenula sa nekretninama, pa je tako i na snimanje „Zvezda Granda“ donela promo materijal svoje firme.

Naime, pevačica kada je stigla, jedva je izašla iz automobila jer je ponela paketiće i za žiri, ali i za zaposlene u Grandu. Misli Viki o svemu, a praznike je pametno iskoristila i na originalan način uvukla kolege iz žirija u svoj biznis. Kako njena firma renovira stanove, verovatno je promo materijalom htela da oduševi članove žirija i natera ih da promene nešto u svojim domovima.

Pročitajte: ŠIRI POSAO: Viki Miljković otvorila firmu za prodaju stanova!

Viki Miljković iznenadila sve!

BOJAN VUKOVIĆ

Kako smo saznali, pored promo materijala, tu su bili i novogodišnji kolačići, a kuma Ceca joj je rekla da na proleće razmišlja da renovira sprat, te da će sigurno angažovati njenu firmu. Inače, Viki i njen suprug Taške pokrenuli su biznis i u Emiratima, gde su se spojili sa najjačim firmama za nekretnine.

BOJAN VUKOVIĆ

Pevačica, iza sebe ostavlja dve najteže godine u životu. Nakon smrti majke, porodica pevačice se borila sa korona virusom, a odlazak kolega ju je dodatno pogodio.

-Poslednje dve godine nema šta me nije snašlo. Mnogo tužnih momenata. Ljudi koje smo izgubili oko sebe. Teško je nastaviti bez roditelja, ali se mora. Nekako kroz posao bežim od svega lošeg što se dešava. Radoholik sam i uživam u tome. Taške bi voleo da češće odlazimo na odmore, ali nekako smatram da smo sada u naponu snage i da treba svoju kreativnost i zrelost u isto vreme da iskoristimo -rekla je Viki Miljković za „Blic“.

Kako pevačica i sama napominje nekretnine su bile logičan sled događaja, jer je proputovala ceo svet i oduvek ju je to fasciniralo.

VIKI MILJKOVIĆ

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Gde god sam došla gledala sam šta je u ponudi za prodaju. Usput sam se, uz ovaj posao bavila nekretninama. To je bio moj hobi. Tokom korona krize imala sam dovoljno vremena da sebe usavršim i na tom polju. Otvorila sam kompaniju koja se bavi prodajom i uređenjem luksuznih nekretnina. Sada mogu da kažem da se podjednako kako estradom, bavim i nekretninama. Moja firma zapošljava desetak ljudi. A sarađujemo sa još dvadesetak agenata širom sveta. Bavimo se kako prodajom nekretnina u Beogradu i Srbiji, tako i na najatraktivnijim destinacijama globalno. Plus posebno imamo odeljak i za uređenja stanova i vila. Kao neko ko je u poslu nov, angažovala sam proverene i odgovorne ljude. Svima je vreme novac i moraju se poštovati dogovoreni rokovi. U tom smislu sam stroga kao šef. Ali nemam nikad sukobe u poslu – rekla je pevačica za gore pomenuti medij.

Pročitajte: Đorđe David šokirao izjavao: „Žena mi je spavala ispred vrata!“

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM