Snežana Đurišić
Scandal

July 22, 2021 21:00

By

Snežani Đurišić prete zbog “Zvezde Granda”!

Snežani Đurišić prete zbog “Zvezde Granda”!

Snežani Đurišić prete zbog “Zvezde Granda”, a kako SCANDAL! saznaje roditelji pojedinih kandidata rešili su da zaprete Snežani da urgira za njihovu decu naredne sezone! Tačnije, između ostalih, reč je i o roditeljima kandidatkinje koja će se takmičiti i iduće sezone u jednom od prvih krugova! Naime, njeni roditelji poznaju ljude kojima je Snežana svojevremeno pevala neka veselja pa su se nameračili da preko njih pritisnu Snežu!

UMEŠAJ SE DA SE MI NE BISMO MEŠALI!

Snežana Đurišić

Pročitajte: Snežana ljuta na Vanju! “Prestani da piješ”!

Roditelji te devojke zvali su ljude za koje pouzdano znaju Snežanu i rekli im da joj jave da malo pogura njihovu ćerku i da učini nešto da se mala što bolje plasira. Čak su se osilili, pa kažu nešto u fazonu: Poručite joj da reaguje jer je bolje nego da mi reagujemo – prepričava nam izvor i dodaje:

Snežani Đurišić prete zbog “Zvezde Granda”!

Sreća pa ti ljudi poznaju Snežanu i znaju da ona svakoga ocenjuje pošteno i bez protekcije, pa su rekli tim roditeljima da se džabe ne brukaju i da se manu tog posla jer Snežana sigurno neće pristati da urgira, niti da bude nekome veza. Pa ona nikome iz žirija ne ćuti i sve kaže pošteno, pa kud puklo da puklo, tako da sigurno ni u ludilu ni na ovo ne bi pristala – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ