NAda Topcagic
Star

18 Novembra, 2021 10:00

Ovo je razlog SUKOBA Vere Matović i Nade Topčagić!

Do verbalnog sukoba Vere Matović i Nade Topčagić došlo je zbog pesama objavljenih pre nekoliko decenija koje su doživele iznenadnu, ponovnu slavu. Njih dve su se sukobile, čije su pesme popularnije, a sada je otkriveno da su se oko popularnosti svađale i ranije.

Razlog SUKOBA Vere Matović i Nade Topčagić je takmičenje pevača!

Nadin hit „Jutro je“ (1990) čuo se čak i na Festivalu u Sanremu zahvaljujući švedskom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, dok je Verinoj numeri „Miki, Milane“ (2009) novu popularnost donela mlađa generacija posredstvom društvene mreže TikTok.

Kada je Matovićeva u jednom intervjuu istakla da je njena pesma trenutno veći hit od numere Topčagićeve, oglasio se i Nadin suprug Zlatko Đorđević koji je Veri poručio da je „luda“ piše Kurir.rs.

Ipak, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja Vera Matović je istakla da su navodno sve „zakuvali novinari“, te da to nisu bile njene reči, ali je nekoliko momenata potom usledila nova „otrovna strelica“ na račun koleginice.

vera matović

Ja to nisam izjavila. Posle sam se izvinjavala i Nadi i Zlaji. On je rekao da sam luda jer mislim da je „Miki, Milane“ popularnija. Mene je novinar pitao šta ja mislim o tome što je trenutno moja pesma popularnija od „Jutro je“, na šta sam ja rekla: „To su tvoje reči“, a na kraju je upisano kao da su to moje reči – ispričala je pevačica za „Grand“.

Zatim je i dodala

Zlaja je reagovao, a Nada mislim da ne bi jer ona ipak razmišlja o svemu tome. Zlaja možda nije razmišljao. Ja nikad nikog nisam potcenila ili komentarisala da sam popularnija. Pa, 80-ih godina je na Radio Beogradu bilo takmičenje pevača i u jednoj noći smo u konkurenciji bile Nada i ja. Slušaoci su glasali i ne znam sad da li da kažem koga su izglasali za pobednika! (smeh)

Na konstataciju voditeljke da je to bila upravo Vera, Matovićeva je uz osmeh dodala:

Pa, dobro!

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ