Reči Nikole Rokvića svet novine svet portal
Svet

November 7, 2021 18:10

By

Vera Matović ne želi da ide na SAHRANU Marinka Rokvića! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Vera Matović otkrila je da joj je neizmerno žao zbog smrti Marinka Rokvića, ali da popularnog pevača ipak neće ispratiti na večni počinak.

Vera Matović šokirala priznanjem!

Naime, pre nekoliko godina, u vreme velikih poplava, mnogi su osudili Veru zbog toga što su se njeni plakati našli na pakovanjima ukupno dve i po tone vode, zanemarujući činjenicu da ih donirala za ljude koji su pretrpeli gubitke tokom ove prirodne katastrofe.  Nikola Rokvić je tada delio pomenute fotografije po društvenim mrežama i pisao kako je taj potez Matovićeve “dno dna”, dok je njegov brat Marko dodao komentar “možeš sa sela na Dedinje, ali selo iz tebe ne može”, što je Veru i te kako povredilo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial)

Iako je svojevremeno zamerila Marinku Rokviću što se nije izvinio za postupke svojih sinova, Vera Matović ističe da joj je neizmerno žao zbog njegove smrti i da će ga pamtiti kao izvanrednog pevača i kolegu.

Čula sam, sarađivali smo, jako mi je žao… Čula sam odavno da je bolestan, baš me je onako iznenadila vest, ali sam sve mislila da će se oporaviti, da će ozdraviti, međutim to je sve bilo jače od njega. Mnogo smo radili osamdesetih godina, kao kolega bio je jako dobar i dobar pevač, eto, izgubili smo još jednog izvrsnog pevača, ali ostala su njegova dela koja će se uvek pevati, kao i od svih mojih kolega koji su otišli možda prerano, a i Marinko je jedan od tih. Mnogo rano, nije još trebalo da ode, ali život je takav, ne pita ko je dobar, ko nije, on ide onako kako on to hoće i kako njemu to odgovara – kaže Vera Matović i dodaje:

Žao mi je, možda nije u redu da to pričam, ali htela sam da mu odem u posetu, ali nažalost nisam otišla jer su me njegovi sinovi, kada je bila poplava u Obrenovcu, mnogo omalovažili što sam poslala donaciju celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni. To je njima verovatno zasmetalo, zato što to ni oni nisu učinili… Onda sam ja ispala da sam “dno dna”, kako su njegovi sinovi, Nikola i Marko, rekli za mene i sigurno neću ići na sahranu zbog njih dvojice, a žao mi je zbog njegove supruge, kojoj ovim putem izjavljujem saučešće – otkriva Vera za Pink.rs, pa dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial)

To što ja neću ići na sahranu su njegovi sinovi zaslužili. Moja deca sigurno tako nikom ne bi priredili, nikome nisu nekome priuštili neko zlo, jer su vaspitani, pogotovu za moje kolege. Ali, eto, nađe se i kukolj u žitu – zaključuje Vera Matović.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ