Scandal

23 Januara, 2021 18:00

OVO NIKO NE ZNA! Prava istina o Cecinom NOVOM dečku!

Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem iz Beograda! Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu saznaje SCANDAL!

Bogdan dugo želi Cecu, oduvek ga je fascinirala!

Na večeri u jednom restoranu desio se prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. Na samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja. Međutim, od Nove godine počeli su i da se zajedno pojavljuju, o čemu svedoče i paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu. Pre toga par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezu pevačice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu

Što se tiče njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.
Ovim povodom kontaktirali smo Cecu i naveli joj sve informacije o njenoj novoj vezi, na šta nam je ona kratko odgovorila:
Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja – kratko je izjavila Ceca, ali smo mi ipak saznali još neke pojedinosti o njenom novom dečku:

Bogdan je mogao da koristi i veze i vezice preko oca i da se lakše probija kroz život i gradi karijeru budući da mu je otac bio prvak u atletici u okviru bivše SFRJ, međutim, nikada se nije pozivao na to – objašnjava naš izvor i dodaje:
Prosto momak nije u tom fazonu, a i vaspitavan je tako da se sam bori kroz život i to se pokazalo kao odličan put. Počeo je da radi kao menadžer po restoranima, tako da je ugostiteljstvo i sada njegov poziv i u tome je izuzetno uspešan. Inače, Ceca mu je uvek bila fascinantna kao jaka, sposobna, ponosna i lepa žena. Inače, Bogdan je uvek bio na mestima gde se pojavljuju poznate i lepe žene, ali ga to nije zanimalo. Jedino je uvek izdvajao Cecu kao najpoželjniju ženu s naših prostora. On ima i brak iza sebe i razvod mu je teško pao, ali je sa bivšom ženom odličnim odnosima. Njegova bivša je sada u vezi sa Sašom Kovačevićem, a i Bogdan i Sale uvek ističu da su sjajni prijatelji i obojica se prema Bogdanovoj ćerkici Iskri odnose kao najdivniji očevi. U svakom slučaju, momak je na mestu i uopšte ne čudi što se Ceca upustila sa njim u vezu, a ona sigurno ne greši u proceni – dodao je naš izvor.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PRIVATNA ARHIVA